Prolegal

PROLEGAL SIA
www.prolegal.lv
Adrese: Bērzaunes iela 9
Rīga
Latvia - LV-1039
(Birojs Rīgā)
Tālrunis: + 371 22 38 68 62
Informācija: Birojs Šveicē
PROLEGA S.A.
Via Lugano, 13
Lugano, Suisse 6982 Lugano-Agno
+41 (0) 91 610 21 44
[email protected]
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

33%
Sūdzības
3
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Prolegal - Sūdzības un atsauksmes

Prolegal - Krāpšana

Krāpšana Kad beidzot kāds šos krāpniekus apturēs? Vienkārša shēma, melo reklāmā, klātienē pavisam kas cits. Pirmkārt, reklāmā solīja, ka konsultācija būs bez maksas, realitātē uzreiz man paprasīja naudu jau no pirmās minūtes. Otrkārt, saprotu, kāpēc prasīja naudu uzreiz, jo no juristiem tur nav ne smakas, parasti shēmotāji. Piedevām iedeva man tādus padomus, kas rezultātā bija pilnīgi aplami. Beigās ne tikai zaudēju naudu par tā saukto “konsultāciju”, bet arī savārija man tādas nepatikšanas, ka tagad maksātnespējas procesu laikam vispār nekad nevarēšu iziet.

AtrisinātaProlegal - Kompānija

Kompānija PROLEGAL. - плагиат обман Компания занимается не только плагиатом рекламных текстов, но и не добросовестно относится к клиентам и их проблемам! Найти компанию ТРУДНО! По указаному адресу их нету. Трубки на проблемные ситуации не поднимают. Советую избегать их!!!!

Prolegal - Slikts serviss

Slikts serviss Prolegal slūdinājums: Fiziskas personas maksātnespēja. Atbrivosim no parādiem. ĀTRI. Zvani. Mēs palīdzēsim. Piezvanīju, paskaidroju savu situāciju, teica lai nāku uz konsultāciju, atnācu, līdzi bija līgums, visi dokumenti, kur teikts cik ir līgumsods, cik kavējuma nauda utt, pat nepaskatījās uz tiem, teica tikai ka līgumsods nevar pārsniegt 10% un vairs palīdzēt nevar, samaksāju 25 eur, tikai kad atnācu mājās, mierīgi visu apskatīju un sapratu ka pat šīs punkt man nedēr jo līgumsods tā arī ir...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes