Porta Via

Porta Via SIA
www.portavia.lv
Adrese: Bruņinieku 28-73
Rīga
Latvia - LV-1011
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67296559
+371 29244092
Darba laiks: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
0:00 - 17:00
9:00 - 17:00
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Zobārstniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Porta Via - Sūdzības un atsauksmes

Porta Via - Zobārstniecības privātklīnika - Slikts serviss

Slikts serviss Bērnam bija nepieciešama zobārsta konsultācija, paziņas ieteica griezties uz minēto iestādi, sazvanījāmies, pierakstījāmies. Pēc pāris dienām klīnika piedāvāja atrāku konsultācijas laiku, uz ko mēs arī piekrītam. Ierodoties klīnikā sarunātājā datumā un laikā, mūs satika klīnikas darbiniece un paziņoja, ka pieņemšana kavēsies un, ka būs "mazu mirkli" jāuzgaida, lietus laikā piedāvāja iet pastaigāties! Pēc apmēram pusstundas jautāju, cik drīz būs pieņemšana, saņēmu atbildi pēc "maza mirkļa"...

Porta Via - Zobārstniecība

Zobārstniecība Lieta tāda! Zvanīju uz zobārstniecību porta via. Gribēju uzzināt kaut ko vairāk par zoba higiēnu, cik maksā utt. Mājas lapā informācija ir skopa. Nekas konkrēti nav aprakstīts. Zvanot man nelaipni atbildēja un teica es pārāk daudz uzdodu jautājumus un tērēju viņas brīvo laiku. Attieksme nav viena no tām labākajām. Pēc manām domām kaktu kantoris.

Porta Via - Porta Via

Porta Via Ļoti lielu vilšanos sagādāja šī klīnika! Ja kādreiz gadās, kad sāp zobs nevajadzētu paļauties uz viņiem, jo ir liela iespēja, ka netiksiet ātrāk par nedēļu. Daktere nav slikta, bet šķiet uzņemas par daudz klientu vienlaicīgi, neprot plānot savu laiku, no kā cieš tikai viņas patstāvīgie pacienti. Un droši vien, ka vislielākās dusmas uzdzen tas, ka ir nācies gaidīt pat pa 45 minūtēm, līdz stundai, kaut gan biju pēc pieraksta. Bet šoreiz neatradās neviens brīvs brīdis, lai salabotu sāpošo zobu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes