Ogres ledus halle

Vidzemes ledus SIA
Adrese: Mežezera iela 3
Aizupes
Ikšķiles nov.
Latvia - LV-5001
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 65055132
+371 65055133
+371 29122939
+371 29245380
Informācija: Sporta celtnes un bāzes,
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Spēles

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Ogres ledus halle - Sūdzības un atsauksmes

Ogres Ledus Halle - Attieksme, Sliktas kvalitātes asinājums

Attieksme, Sliktas kvalitātes asinājums 28.02 devos uz Ogres Ledus halli (OLH) asināt slidas, Ierodoties OLH, devos uz asinātavu, nĀcās pagaidīt meistaru (bet ne par to raksts) , atnākot, protams, sasveicinājos pasakot "labdien" - pretīm saņēmu norūcienu ar tādu intonāciju, lai saprotu "tak ko tu te meklē, traucē atpūsties" nu labi, tas nekas, cilvēkam slikta diena bijusi iedodu slidas, man jautā vai jaunas, saku ka nē, 3x ir asinātas (lai gan pēc skata, labi saglabātas, hokeju spēlējot daudz neārdos un saudzēju savu inventāru) ...

LvLynx 01.03.2018
Komentāri 2 Sports

Ogres Ledus Halle - Dežurante

Dežurante Šodien vēroju savu bērnu nometni no kafejnīcas , kura atrodas otrā stāva zālē,kad pēkšņi ienāca dežurante un sāka puisim no rokām raut arā somu. Dežurante raidija puisim sitienu galvas rajonā. Puisis turpināja mierīgi sēdēt , vērot trenniņu turpmākās 20 minūtes. Visiem esošajiem hallē, tai skaitā arī vecākiem par notiekošo bija liels sašutums. Vēlāk apvaicājos puisim , kas noticis. Viņš atbildēja, ka dežurante esot ienākusi, nolamājusi puisi ar rupjiem vārdiem un dzinusi ārā no telpas. Pēc...

A Anonimus72 18.07.2013
Komentāri 0 Sports

Ogres Ledus Halle - Apvainosana

Apvainosana Regulari ieejot ogres ledus halle ir jadzird pazemojumi un apvainojumi, no dezurantes Viktorijas, lamajas ari mazu bernu klatbutne, izteiktiem krievu lamu vardiem, visiem ir problemas ar vinu (zagli, klaidoni utt) sadi vardi tiek lietoti sakara ar tiem kas iejiet halle no hokeja grupas, vienmer ir neapmierinata un izrada to uz mums, uzvedas itka halle piederetu vinai. Varbut laiks sakt domat?

O Ogreinietis 23.01.2013
Komentāri 0 Sports

Ogres Ledus Halle - rupjība

rupjība Ogres ledus hallē laikam per dežuranti,kaut gan uzvedās kā īpašniece, strādā histēriska mātīte. Mans bērns šajā hallē apmeklē sporta nodarbības, par ko es maksāju diezgan lielu naudu. Nepietiek ka telpas ir nolaistas un netīras.Vēl man regulāri jānoklausās dažādas replikas no šīs ,ne īpaši gudrās ,sievietes. Katru reizi kad atnāku paskatīties treniņu tieku dīdīta ka pusaudzis.To pašu saka arī citi vecāki. Tagad izskatu iespēju bērnu pārvest uz Rīgu,to pašu iesaku arī citiem vecākiem. Nesaprotu kur skatās šīs iestādes īpašnieks.

Y yx2 22.11.2012
Komentāri 2 Sports

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes