Nordic Homes

Adrese: Celtnieku iela 36
Āne
Ozolnieku nov.
Latvia - LV – 3043
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 66663041
+371 26190613
Informācija:

Piedava koka karkasa konstrukciju koka paneļu un moduļu projektēšanu, ražošanu un būvniecību.

Darba laiks: 8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
8:30 - 17:00
slēgts
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Nordic Homes - Sūdzības un atsauksmes

Nordic Homes - Algas nemaksāšana un cita necieņa Nordic Homes

Algas nemaksāšana un cita necieņa Nordic Homes Uzņēmums Nordic Homes bieži saviem strādniekiem neizmaksā algas vai arī alga ir samazināta un ne tāda kāda bija darba līgumā. Darba apstākļi ir nožēlojami, cehā netiek ievēroti darba drošības noteikumi un darba vadītāji bieži ierodas uz darbu alkohola reibumā un turpina lietot alkoholu darba laikā. Nevaru ieteikt tur strādāt ja rūp laiks un nauda.

Nordic Homes - (bez temata)

(bez temata) Sveiki! vēlos informēt, ka to, ko viņji sola kantorī objektā tā nemaz nav. Naudas ziņjā tas pats griež algas katru reizi- jacīnās, lai dabūtu savu algu, cenas anglijā tādas pašas kā latvija viņjiem mēdz būt vairākas tāmes priekš strādniekiem dažreiz pat atsakās rādīt! Ja vēlies aizbraukt ekskursijā uz UK, laipni lūgti!

Nordic Home - naudas krapsana

naudas krapsana Sveiki.Velos jus informet par "Rozaino" darba piedavajumu stradat arzemes "Anglija" No sakuma viss ir jauki.Tiek iedota nauda celam un tiek piedavata maja kuru apmaksa firma. Tiek sniegta nepilniga informacija par Izcenojumiem un daramajiem darbiem. Kad ierodies objekta var redzet kad objekts ir viens pilnigs murgs un viss ir pilniga bardaka. Tiek prasita loti lielas prasibas,kaut vai viss tiek taisits atri un nekvalativi!! Tapec iesaku jums padomat pirms piekritat piedavajumam doties uz...

J Jenots19 16.07.2012
Komentāri 2 Celtnieki

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes