Mārtiņa riepu serviss

M-Tires SIA
Adrese: Lietuvas šoseja 8-1
Jelgava
Latvia - LV-3001
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 22808000
Informācija: Faktiskā adrese
Adrese: Pērnavas iela 36,
Jelgava, LV-3004
Tel.: +371 22550505
Darba laiks: 8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
Kategorija: Auto / Transports  •  Autoservisi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

5%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Mārtiņa riepu serviss - Sūdzības un atsauksmes

Mārtiņa riepu serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Atbraucu taisīt savirzi uz Mārtiņa riepu servisu, bet meistars Saka, ka aizmugurējiem ratiem beigti gultņi un tie jāmaina, autiņam priekš piedziņā. Aizbraucu uz savu servisu un gultņiem nav ne vainas, tie pie savirzes jāregulē! Izrādās, ka Martiņā riepu servisā pie savirzes aizmugurējos gultņus nemākot regulēt, trešo reizi vairs nebraukšu savirzi taisīt.

O Oktans 25.12.2021
Komentāri 1 Autoservisi

Mārtiņa riepu serviss - Slikts serviss, krāpšana

Slikts serviss, krāpšana Uzpildījām savam auto freonu kondicionierī. Dienu pabraucām un tukšs. Noplūde. Darbinieks pat neuzskatija par vajadzīgu mums pateikt, ka ir noplūde, lai gan labi to redzēja uzpildišanas iekārtā. Aizbraucām uz citu servisu, pārbaudija un apliecināja, ka to vajadzēja uzreiz pateikt, jo uzpildīšanas laikā to redz. Nekad vairs neatmeklesim šo servisu.

Mārtiņa riepu serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Nekompetenti darbinieki kondicionieru uzpildē. Uzpildīja kondicionieri, teica,ka viss kārtībā, vakumtestu izturējusi sistēma. pēc pāris dienām sistēma tukša. Izrādās,ka vakumtestu veica pusotru minūti pusstundas vietā. Neiesaku pildīt kondicionieri pie viņiem.

A Aldis 11.06.2018
Komentāri 0 Autoservisi

Mārtiņa riepu serviss - "Samainītas" riepas

'Samainītas' riepas Kad pienāca laiks uzlikt ziemas riepas, ņēmu savus maisus, kuros beidzoties iepriekšējai ziemai "Ьārtiņa riepu servisā "tās tika ieliktas, un tikai tad pamanīju, ka 2 no tām ir citas firmas (arī sliktākas kvalitātes ; () . Tā kā iepriekšējā ziemā biju nopircis 4 gab. Jaunas, biju krietni pārsteigts! Protams, ko gan vairs var pierādīt, laiciņš pagājis!? Mīļie klienti, lūdzu, uzreiz pārliecinieties, ka jums bagāžnieka saliktas tiešām jūsu riepas.

Mārtiņa riepu serviss Pērnavas ielā, Jelgavā - Slikts serviss

Slikts serviss Diemžēl viens no labākajiem auto riepu servisiem ir "kritis no pjedestāla" un ar apkalpošanas servisu vairs nav topā! Līdz šim sadarbība ir bijusi veiksmīga un citus servisus nemaz nemeklēju. Bet šoreiz.... Protams, kā kā jau katru gadu ziema sākās negaidot. Šogad gan var teikt, ka sniegs novembra sākumā tiešām nav dikti gaidīts. Un auto riepu maiņas sezona visiem servisiem ir īstais pļaujas laiks! Bez liekas domāšanas sestdienā aizbraucu uz Mārtiņa riepu servisu Pērnavas ielā. Viens no...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes