| Adrese: |
‘Vējauriķi’, Jumpravas pagasts Ogre Ogres nov. Latvia - LV-5022 (Juridiskā adrese) |
|---|---|
| Kategorija: | Bizness / Finanses • Mežsaimniecība |
| Sociālie tīkli: |
Mame Group - Sūdzības un atsauksmes
MameGroup SIA - Man nav samaksāts
Labdien, vēlos vērst uzmanību, uz uzņēmuma MameGroup un tā pārstāvja Māra Dišlera rīcību saistībā ar manu neizmaksāto naudas summu 1331 eiro. Man pienākošo 1331 eiro es gaidu jau aptuveni 8 mēnešus. Sākotnēji man tika sniegti solījumi, ka nauda tiks pārskaitīta un jautājums tiks nokārtots, tomēr maksājums joprojām nav saņemt. Kā arī pēdējos 3 mēnešus saziņa ir pārtraukta.
AtrisinātaMame Group SIA - Krāpšana, algu nemaksā par padarīto darbu
SIA Mame Group
reģistrācijas numurs: 40203298343
(Māris Dišlers) krāpšana.
Nodarbina neoficiāli, bez darba līguma, algu nemaksā, visu laiku meklējot attaisnojumus lai to nedarītu.
Sākumā Saka ka vēlāk lai piebrauc, tad neatbild vispār.
Pēc pāris dienām vienojāmies ka pārskaitīs uz kontu, neko nesamaksāja un atkal pazuda, kā rezultātā pateicu ka vairs nestrādāšu, jo uzskatu ka man nav jāskraida pakaļ savai nopelnītajai naudai.
Beigās nonācām pie kopsaucēja ka izmaksās 29.06, kas arī protam...
Mame Group SIA - Slikts uzņēmums
Pieņemot cilvēkus darbā neoficiāli, ir labākais veids kā apšmaukt, nesamaksāt solīto algu, maksāt tik cik izdomā, jo nav pierādījumu, ka ir strādāts. Nozog naudu par padarītu cilvēkam un valstij, nemaksājot nodokļus.
Mame Group SIA - Krāpšana un algu nemaksāšana
Nemaksā algu. Sola algu aprēķināt, bet neko neaprēķina. Iedod avansu 100eur vai 200eur un
algu nemaksā. Ja prasi nopelnīto algu, tad pasaka, ka tu vairs šeit nestrādā. Nodokļus nemaksā, darba līgumus neslēdz. Daudzi, kas šai firmā ir strādājuši ir palikuši bez naudas. Firmas īpašnieks ir Maris. Neiesaku strādāt šai firmā. Par strādātajiem pieciem mēnešiem algu nesamaksāja. Visu laiku runā, kad nodos kravu, tad samaksās, bet nemaksā. Ir tādas atrunas, ka
banka piektdienās neļauj izņemt daudz naudas.
Amrits.