Mame Group - SAMAKSAS NEIZMAKSĀŠANU
Labdien, vēlos vērst uzmanību, uz uzņēmuma MameGroup un tā pārstāvja Māra Dišlera rīcību saistībā ar manu neizmaksāto naudas
Neskatoties uz to, ka darbu esmu paveicis un darba devējs ir solījis samaksu, norunātā darba samaksa līdz šim nav izmaksāta. Darba devējs vairākkārt ir solījis, ka nauda tiks samaksāta, taču solītie maksājuma termiņi tiek atlikti un samaksa joprojām nav saņemta.
Manā situācijā rodas iespaids, ka darba devējs apzināti atliek darba samaksas izmaksu, regulāri apsolot, ka nauda tiks pārskaitīta, bet solījumi netiek izpildīti.
Papildus vēlos norādīt, ka pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem sazināties ar SIA “Mame Group” par man pienākošās darba samaksas izmaksu, uz maniem nosūtītajiem ziņojumiem un īsziņām netiek atbildēts. Tāpat darba devējs neatbild uz maniem telefona zvaniem.
Neskatoties uz iepriekšējiem solījumiem par darba samaksas izmaksu, saziņa ar darba devēju šobrīd praktiski nav iespējama. Uzskatu, ka šāda rīcība būtiski apgrūtina iespēju noskaidrot, kad un vai man pienākošā darba samaksa tiks izmaksāta.
Neiesaku tur kādam strādāt, ja vien neesat gatavi nodarboties ar labdarību.