Lemona Electronics

Lemona Latvija SIA
Adrese: Krasta iela 105
Rīga
Latvia - LV-1019
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67605495
+371 26577843
Fakss: +371 67253500
Darba laiks: 8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
10:00 - 15:00
slēgts
Kategorija: Elektronika un Tehnika  •  Elektronikas un Tehnikas veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
10
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Lemona Electronics - Sūdzības un atsauksmes

Lemona Electronics - Slikts serviss

Slikts serviss Maldinoša informācija par preces pieejamību un cenu lemona.lv mājas lapā. Pasūtīju preci, norādītajā laikā neko nesaņēmu, pēc nedēļas vērsos uzņēmumā, saņēmu atbildi epastā, ka piegāde kavējas, pēc nedēļas vērsos uzņēmumā, pasūtījumu tagad atcēla, jo prece varbūt būšot pēc ~6 nedēļām. Nerekomendēju, naudu atpakaļ atskaitīšot 14 darba dienu laikā, murgs. Nekad un neko vairs šai veikalā nepasūtīšu, citiem iesaku izvēlēties alternatīvas, lai veicās.

Lemona Electronics - Bremzes

Bremzes "Zibenīgs" serviss. Prece, kas pasūtīta 26. Oktobrī, vēl joprojām stāv ar statusu "apstrāde". Sazvanīju šamos, Saka, ka es esot izvēlējies Dpd piegādi, tāpēc nākšot pa taisno no leišiem. Pa 10 dienām ar kājām var no Lietuvas atnākt. Pie kam, visām precēm statuss ir ka atrodas gan veikalā, gan centrālajā noliktavā.

Lemona Electronics - Slikts serviss

Slikts serviss Lemona veikalā ir preces, kas reizēm ir ļoti vajadzīgas. Esmu mēģinājis dažādos veidos veikt pasūtījumus online un ne reizi nav bijis veiksmīgi. Esmu pasūtījis preci ar saņemšanu veikalā un komplektēšanas laiks aizņēma vairākas dienas. Citā reizē gaidīju pasūtījumu, ko biju apmaksājis, gandrīz mēnesi un, ierodoties veikalā izrādījās, ka tāda prece ir visu laiku bijusi uz vietas. Samaksāju vēlreiz un nopirku veikalā. Tagad gaidu vairākas nedēļas, kamēr atmaksās manu izkrāpto naudu ar kuru e...

Lemona Electronics - Klientu maldināšana

Klientu maldināšana 22.06.2021 pasūtu preces balstoties uz tām, kas tiek norādītas, ka atrodas noliktavā. Ir jau 5. Jūlijs un preces nav piegādātas. Atcēlu pasūtījumu. Pat negribu dzirdēt iemeslu, lai kādas tās arī būtu, jo es tiku maldināts izdarot izvēli, kuru citādi neizdarītu. Neticu, ka kurjers nespētu veikt piegādi šajā laikā. Mani darbi apstājas, jo es nevaru turpināt iecerēto. Kāpēc ir jāmaldina klienti, lemona? Kā jums, lai tic tagad? Pēc sūdzībām redzu, ka tas notiek arī citiem.

Lemona Electronics - Slikts serviss

Slikts serviss Pārdevējs visai zālei dzirdot paziņo, ka viņam bija ļoti nepatīkami mani apkalpot. Mana eventuālā vaina - es palūdzu iznākt vēl kādu pārdevēju zālē, jo bija tikai divi kasē, bet Rindā 7 cilvēki. Noliktavā staigāja daudzi. Pēc izteikta lūguma zālē ieradās viens pārdevējs. Pārdevējs atklāti izrādīja savu nepatiku, riebumu pret manu nekompetenci elektronikā. Vairs šeit nenākšu. Pārdevējs arī ieteica šurp nenākt.

Lemona Electronics - Slikts serviss

Slikts serviss Sliktākais serviss ever! Uzņēmuma mājaslapā norādīts, ka preci var saņemt dienas laikā, kaut gan nav patiesība un uzņēmums darbinieki to atzina. Atnācot izziņai par pasūtījumu saņemšanu, veikals bija ciet jau 17: 20. Kaut gan darba laiks norādīts līdz 19: 00. Kāpēc tad maldināt savus klientus?

Lemona Electronics - Klientu maldinasana. Slikts servis.Izvairisabas no atbildibas.

Klientu maldinasana. Slikts servis.Izvairisabas no atbildibas. Vajadzeja nopirkt kontakt stepselus iebtaucu veikalaa izstaaveeju garu rindu NEBIJA preces un pardeveejs aizsuutiija mani majas lai no sava datora taisu pasuutiijumu ? Ja es jau biju klaatienee ! Majas ielogojos,pasutiju-sanemt un apmaksaat veikalaa,peec 40 min atnaak rekins,ja neapmaksas atcels pasuutiijumu ? Atnaca netada lieta kaa aprakstaa !

E Eduards 10.03.2018
Komentāri 2 Pakalpojumi

Lemona Electronics - Ilgs gaidīšanas laiks, pārdevēju nekompetence.

Ilgs gaidīšanas laiks, pārdevēju nekompetence. Vēlējos iegādāties elementu 364, saņēmu numuriņu 222, pirms manis bija 7 klienti, staigāju pa veikalu 40 minūtes, pienāca mana rinda, pārdevējs meklēja preci 15 minūtes, neatrada un paziņoja, ka preces nav. Vērsos pie pārdevēja, kurš bija kompetentāks un varētu atrast elementu, šamais pateica, ka esot aizņemts un lai atgriežos pie pārdevēja, kurš teica, ka elementa nav. Aizgāju dusmīgs, kaut gan parasti man šis veikals radīja prieku, kaut arī rindā gaidīšanas laiks allaž ir bijis ilgs - kā latvijas pastā!

SIA Lemona Latvija - Slikts Serviss pērkot Online!

Slikts Serviss pērkot Online! Šodien apskatīju Lemona.lv sev nepieciešamo preci, televizora stiprinājumu, it, kā ir uz vietas!? Zinot, kā tas mēdz būt ī-neta veikalos, ir, bet, tikai pēc dažām dienām...! Divas stundas zvanījos uz abiem, mājas lapā norādītajiem telefoniem, lai pārliecinātos, vai prece reāli ir uz vietas, un, vai reāli uzreiz nopērkama online, un šodien saņemama! Telefonā, katru reizi atbild automātiskais atbildētājs, ka noteikti savienos, vai atzvanīs... Nesagaidīju! Aizbraucu uz bodi, vienā kasē dzīvā...

Lemona Electonics - Обман и грубость

Обман и грубость Цена, по которой магазин продает товар, в полтора раза выше той, что указана на ценнике. На просьбу исправить ценник отвечают, что у них много товара, и за всеми ценниками они уследить не могут. Через неделю цена на ценнике все еще была неверной.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes