Ladyloan

Creamfinance Latvia SIA
Adrese: Uriekstes iela 2a-24
Rīga
Latvia - LV - 1005
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 27241000
Darba laiks: 10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Līzings un Kredīts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
9
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Ladyloan - Sūdzības un atsauksmes

Ladyloan.lv - Zagšana

Zagšana Kļūdaini tika samaksāti 20 eiro augļotāju kantorim ladyloan.lv. Pieprasīju rakstveidā atdot naudu atpakaļ. Neatmaksāja. Prasa piezvanīt uz 27 737 573. Varbūt kādam būtu vēlme ar viņiem paplapāt? Mani personīgi neinteresē. Es vēlos, lai atdotu atpakaļ manu naudu, pat ja runa ir par nelielu summu: labāk ziedošu labdarībai nekā uzturēšu augļotājus. Ptac arī tika informēti.

Ladyloan - Slikts serviss

Slikts serviss Interesanta kreditdevēju iestāde, šodien kāda sieviete no šī uzņēmuma man sociālajos tīklos rakstīja par manu radinieci, kāpēc man ka 3 personai būtu jāzin radinieku kredītvēsture? Un vel uzzstaj lai es viņai piezvanu! Es uzskatu ka tā ir personas datu aizskaršana! Taka ja gadījumā jums nesanāk laika samaksāt kredītu un nevēlaties lai to zin visi jūsu radinieki, tad izvēlieties citu kompāniju! Šeit viņi pārkāpj visas robežas!

Ladyloan - Krāpšanas, slikts serviss nekādas pretīmnakšanas

Krāpšanas, slikts serviss nekādas pretīmnakšanas Uzņēmums piedāvā īstermiņa aizņēmumi 250 eiro pārvērst 4 gadu kredītā, kur kopējā summa atmaksai sasniedz gandrīz 1000, ļoti neatsaucīgs nepiedāvā citu kredīta dzēšanas laiku. Veicu pagarināšanu iemaksāju lielāku summu, bet pamatsummu nedzēsās, kredītlīniju lai nomaksātu iesniedzu 5 dien un veicu maksājumu 5 dien, tāpat aprēķināja vēl, ka jāmaksā klāt. Arī tur ieskaitīju vairāk un atkal nauds summa pazuda. Var jau zagt, bet kaunam tak jābūt! Sazinājos vairākas reizes, bet maļ vienu un to pašu...

Ladyloan - Reklāma

Reklāma Kāds man paskaidros Ladyloan reklāmas nozīmi? "Pagāja gads, kamēr es dabūju viņu sev blakām." - "Viņa ir unkāla visu ko dara un viņai viss izdodas" - tjipa jāņem kredīti gadu pie ladyloan, lai puisi dabūtu? Tas kaut kāda suterenisma paveids vai reklāmu taisīja tā pati, kuri filmējās? Nevar Foxā seriālus paskatīties normāli, kad šitie ar savu stulbo reklāmu visu skatīšanos sabojā.

Ladyloan - Slikts serviss

Slikts serviss Pilnīgs sviests... Strādā nekompetenti darbinieki, pilnigi galvā sasisti... Vienreiz dod otreiz nedod kad zvana viņiem, neko nezin... Kas kāpēc, lai iet ogas lasīt un tirgot... Ps. Man nekur nav parādu vienmēr laicīgi maksāju kredītus, tur izsniedz pēc garastavoklja.. Ja sarkanās dienas tad labāk pa gabalu.

A Ansis 07.06.2018
Komentāri 7 Meistari

Ladyloan - Pārdabiski procenti

Pārdabiski procenti Nokavēju pāris dienas īstermiņa aizdevuma apmaksu un uzrēķināja pa nepilnu nedēļu tādus procentus ko nekad nebūtu plānojis. Pagarināšanas maksa uz mēnesi ~69€ uz 15d~ 57€ tas tak nav normāli aizņemoties 300€ neplānotiem izdevumiem - neiesaku šo kantori. Lai vai pati biju vainīga kad nebija naudiņa tajā brīdi, tomēr par procentiem esmu ļoti neapmierināta.

Ladyloan - Обман, разод !!!

Обман, разод !!! Sos! Никогда не связывайтесь с этой шаражкиной конторой! Насчитывают сколько хотят, ничего толком обьяснить не могут откуда взялась та или иная сумма. С остатка по кредиту 3 евро насчитали мне за день 1,5 евро штрафных. Особенно хочу отметить некомпетентность и хамское отношение такой работницы кристины, называет сумму в разы больше, чем есть на самом деле. Одни там называют одну сумму другие другую! Машенники и некомпитентные хамки там работают!

Ladyloan - Krāpšana

Krāpšana Ļaudis, nekad neizmantojiet šā krāpnieku kantora pakalpojumus,...situācija sekojoša. Šis kantoris piedāvāja ātro kredītu pirmajam aizdevumam bez procentiem uz 30 dienām ar iespēju pagarināt termiņu turpmākajām 30 dienam par 18 euro,...pirms aizņemšanās es vairākkārt pārjautāju pa tālruni, vai pagarināt termiņu es varu cik vien vēlos, uz ko saņēmu apstiprinošu atbildi, bet jau otrajā mēnesī, kad tuvojās otrais atmaksas vai pagarināšanas datums, es saņēmu īsziņu ar pieprasījumu atmaksāt kredīta...

Ladyloan.lv - Krāpnieki

Krāpnieki Viena naudas plēsēju kompānija! Procenti ir nenormāli salīdzinājuma ar citiem aizdevējiem! Piemēram aizdevumam 300 eiro kavējuma maksa dienā sastāda 6 eiro, par 13 dienām jau 78 eiro, bet lai tu to apstādinātu ir jāpārskaita pagarinājums 24+78 par procentiem, ja tāda nauda nav,tad vienoties neparko nevar! Zvanot atbild tikai standarta tekstu - "Līgumā taču viss bij rakstīts"NEVIENAM NEIESAKU AIZŅEMTIES NO ŠIEM KRāPNIEKIEM, kuri doma tikai par savu peļņu!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes