Laba Sēta

Laba Sēta SIA
Adrese: Gaujas iela 5
Mārupe
Mārupes nov.
Latvia - LV-2167
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 22388899
+371 22377771
Kategorija: Būvniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

50%
Sūdzības
2
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Laba Sēta - Sūdzības un atsauksmes

Laba sēta - kvalitativa montāža

kvalitativa montāža Laba sēta - kvalitatīva mntāža Darbus objektā uzsāk tikai mēnieku nospraustām robežām. Aprunājot ar pasūtītāju sētas augstumu un vārtu izvietojumu tiek uzsākta montāža. Šajā uzņēmumā kā montāžnieks esmu nostrādājis nepilnus 3 gadus un varu droši apgalvot - ja arī būtu " salaists grīstē" šefs - Otis Vanags nekad to tā neatstātu, ja nemaldos laba sēta līdz šim ir viena no pieprasītākajām sētu firmām

AtrisinātaLaba sēta - Pavirša montāža

Pavirša montāža Neprot žoga perimetru nolikt pa asīm. Nevēlas pat paskatīties zemes ģenerālplānu. Šefs vārdā Otis klientus uzskata par muļķiem, kad viss salaists grīstē, pieprasa, lai saucam mērniekus. ļoti neprofesionāla rīcībā. Kauns un negods. Neiesaku šo kompāniju.

C Cilvekss12 16.09.2017
Komentāri 1 Meistari

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes