KOYA

Koia Ultimatum SIA
Adrese: Andrejostas iela 4
Rīga
Latvia - LV-1045
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 27757255
Darba laiks: 12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 23:00
12:00 - 1:00
12:00 - 1:00
11:00 - 20:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Restorāni
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

KOYA - Sūdzības un atsauksmes

KOYA - Slikts serviss

Slikts serviss Veicu rezervāciju restorānā Koya mēnesi iepriekš, lai rezervētu vārda dienas pasēdēšanu 24.09. Tā kā neesam no Rīgas, visu ļoti plānojām un ieradāmies šajā dienā, bet ierodoties durvis bija slēgtas. Piezvanījām uz šīs iestādes telefona nr, lai noskaidrotu, pa kurieni iet iekšā uz ko man atbildēja - esam slēgti jau nedēļu, nevaru palīdzēt. Nesaprotu kā tik “zināma” iestāde var tā rīkoties un klientiem kas ir rezervējuši galdiņu nepaziņot ka tā ir slēgta. Šausmas, vilšanās un liels fuj. Paldies restorānam “naples”, kas mūs uzņēma negaidīti un nerezervējot iepriekš.

P Pppkkk 24.09.2022
Komentāri 0 Restorāni

KOYA - Super low serviss

Super low serviss Super zemas kvalitàtes apkalpošana, viesmīle traukus nenovāca pusotru stundu, etiķeti nepārzin, aizrādot pie došanās prom, viņa atbild pilnus traukus nenovācam .. piederumi novietoti, lai traukus novāktu.. Stāv sarunājās ar otru viesmîli un pilnīgi nekas neintresē kas notiek zālē. Minot, kad diezvai atgriezîsimies, ...viesmîles atbilde sekoja: baigais zaudējums.. dziļi vienalga... lieliska attieksme no personāla, kas ikdienā komunicē ar restorāna klientiem. Drausmas! Neiesaku iet uz šo iestādi, ja vien gribat saņemt pretīgu attieksmi.

Māris Kreilis , Andalūzijas Suns , Koya - Krāpšana

Krāpšana Kafejnīcas "Andalūzijas suns" un tagadējais restorāna "Koya" īpašnieks Māris Kreilis piemānija un nesamaksāja naudu par padarīto. Sniedzu pakalpojumus restorānā "Koya" kā meistars. Nomainījās restorāna īpašnieki un Māris Kreilis pārņēma Koyu, es turpināju strādāt. Pēc kāda laika Viņam vairs mani pakalpojumi nebija vajadzīgi. Acīs skatīdamies solijās, ka samaksās par pēdējo mēnesi atalgojumu, teica lai tikai atsūtot kontu un nākošo nedēļu pārskaitīs naudu, jo tagad neesot līdz. Man nebija nekādu...

KOYA - Apkalpošana

Apkalpošana Ēdienu cenu līmenim neatbilstoša apkalpošana- 1) dzērienu karti vispār neuzskatīja par vajadzīgu atnest; 2) trauku ziediem paši neiedomājās atnest, pēc kārtīgas pauzes lūdzu izpalīdzēt; 3) iepriekš pasūtītam galdam 8 cilvēkiem maizes šķivīši uzlikti 6 gab. Kad pajokoju vai grib ieekonomēt uz trauku mazgāšanu- tikām pie vēl viena šķiviša; 4) pasūtot 1 pudeli vīna, tikām pamācīti, ka katram pietikšot ļoti maz un tika parādīts līmenis uz tukšās glāzes. Nācās taisnoties, ka tikai 4 viesi dzers vīnu...

S Santra 01.08.2013
Komentāri 0 Restorāni

KOYA - ēdiens, administrācija, apkalpošana

ēdiens, administrācija, apkalpošana Milzīgs pārsteigums par administrācijas rīcību, pareizāk super vienaldzību, Garlaicīgām oficiantu sejām un, ēdienu daudzumu vai pareizāk MAZUMU . Nezinu kā ir paēst parasti vakariņas bet organizēt korporatīvus pasākumus nevienam neiesaku, Jūsu klienti būs vīlušies un dosies mājā neapmierināti un izsalkuši . uzņēmums noteikti neatbilst ekskluzīvai kategorijai.

T teetis 06.06.2013
Komentāri 1 Restorāni

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes