Ingleby Dobele Agro

Ingleby Dobele Agro SIA
Adrese: Agra,
Krimūnas
Dobeles nov.
Latvia - LV-3719
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 63781710
Darba laiks: 7:30 - 16:00
7:30 - 16:00
7:30 - 16:00
7:30 - 16:00
7:30 - 16:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Ingleby Dobele Agro - Sūdzības un atsauksmes

Ingleby Dobele Agro SIA/ agra farms - Nelikumīgi izmanto

Nelikumīgi izmanto Uzņēmums nelikumīgi izmanto marķēto kurināmo degvielu, kas paredzēta graudu kaltēm saviem transporta līdzekļiem ( vieglajiem auto un traktortehnikai ) laika posmā no augusta mēneša līdz oktobra mēnesim, kad aktīvi notiek graudu kulšanas un kaltēšanas procesi. Graudu kaltes nav atbilstoši aprīkotas ar degvielas skaitītājiem vienotā sistēmā, uzskaitē tiek veiktas manipulācijas. Kā arī nemaksā darbiniekiem darba likumā noteiktās nakts stundu un virsstundu likmes, ka arī nelikumīgi ietur no darbinieku algām uzņēmuma traktortehnikas un automašīnu izmaksas.

Ingleby Dobele Agro SIA - Netiek maksāta naktsstundas un virsstundas likmes

Netiek maksāta naktsstundas un virsstundas likmes Uzņēmums nemaksā darbiniekiem darba likumā noteiktās naktsstundu un virsstundu likmes, ka arī nelikumīgi ietur no darbinieku algām uzņēmuma traktortehnikas un automašīnu izmaksas. Uzņēmums saviem laukstrādniekiem nemaksā virsstundas, darba laika tabeles katrs darbinieks aizpilda manuāli katru dienu pēc fakta, taču algas aprēķinam tiek ņemtas stundas pēc grāmatveža kalendāra, virsstundas nekur netiek uzrādītas un apmaksātas. Faktiskās darba laika tabeles tiek slēptas Uzņēmuma vadība veido...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes