Global Nordic Metals

Global Nordic Metals SIA
Adrese: Rencēnu iela 41 A,
Rīga
Latvia - LV-1073
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 20601749
+371 25304737
Kategorija: Būvniecība

Uzticības reitings

50%
Sūdzības
2
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Global Nordic Metals - Sūdzības un atsauksmes

Global Nordic Metals - Nemaksā rēķinus

Nemaksā rēķinus SIA ''Global Nordic Metals'', tagad ar nosaukumu ''Ēku Demontāža'' sia sniedzu transporta gan ekskavatora pakalpojumus, kā arī piegādāju beramos materiālus. Objekts bija nbs Liepājā. Rēķinus par summu 1957 eiro nav apmaksājis kopš 16.03.2021. Sākumā solīja pēc nedēļas, tad pēc mēneša, tā solot mēnesi uz mēnesi. Pašlaik vairs neiziet uz kontakta. Cik saprotu no lursofta tāds neesmu vienīgais.

AtrisinātaEkudemontaza.lv - Не платит по счетам

Не платит по счетам Global Nordic Metals, Ekudemontaza.lv были оказанны транспортные услуги более чем на 300 евро. Работы проведены качественно, в срок и по приемлемым ценам. Задержка оплаты счетов за выполненную работу достигла полугода. Несолидное поведение для солидной компании. Не могу рекомендовать данную компанию коллегам транспортникам.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes