Ebaypiegade.lv

Adrese: Stabu iela 61-41
Rīga
Latvia - LV-1011
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 26386090
Darba laiks: 8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Kravu pārvadājumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

17%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
6
Apskatīt statistiku

Ebaypiegade.lv - Sūdzības un atsauksmes

Ebaypiegade.lv - Pazaudēts sūtījums un nauda

Pazaudēts sūtījums un nauda Divas reizes izmantoju ša "uzņēmuma" pakalpojumus. 1mo reisi viss bija ok, bet 2jā reizē - pazaudēja sūtījumu. Preces vērtību kompensēja tikai daļēji. Rezultāts - preces nav, naudas nav, nerunājot jau par pazaudēto laiku. Ļoti izdevīgs bizness...

Ebaypiegade.lv - Aizmugurisks papildu rēķins

Aizmugurisks papildu rēķins Šā gada 25. Decembrī pasūtīju 2 lietas e-bay. Nolēmu izmantot ebaypiegade.lv. Vairākas reizes transporta izbraukšana tiek atlikta, viņu websaitā, kur ir iespēja sekot sūtījumam vienīgais, kas ir redzams, ka gaida iekraušanu un tiek gatavots izsūtīšanai. Jau 2 reizes pēc kārtas izsūtīšana tiek pārcelta. Pēkšņi es saņemu rēķinu, ka man vēl papildus jāmaksā 19€ par muitošanas procedūrām. Jāsaka, ka iepriekš bija zināms par nepieciešamību muitot un netiku informēts brīdī, kad veicu pasūtījumu. Lūdzu, meklējiet citus kantorus. No šiem var visādus brīnumus sagaidīt.

Ebaypiegade.lv - Serviss

Serviss Jau mēnesi gaidu apdrošinātu paciņu no Vācijas. Sazvanīšanās neko nav devusi, mājaslapā uzrāda, ka piegāde tiks veikta 24. Aprīlī, joprojām nav. Atbilde nekāda. Iemesls neskaidrs. Neiesaku neko sūtīt, ja nav laika gaidīt pusgadu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes