DentArs

DentArs SIA
Adrese: Aleksandra Čaka iela 33
Rīga
Latvia - LV-1011
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67280223
+371 27063123
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Zobārstniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

DentArs - Sūdzības un atsauksmes

Dentars - Slikts Serviss

Slikts Serviss Вырывал зуб мудрости. Как результат попал в больницу из-за сильной кровопотери. После обращения к ним мне ответили что раз вы ушли на своих двоих то все что дальше было - ваши проблемы. Отвратительный сервисс. При вырывании зуба задели эмаль других зубов. Не доктор а мясник. Имя врача Юрий Красновольский. Он так же принимает в стамотологическом институте. Так же хочу сказать про его неадекватность. Кто попдает к нему - поймет о чем я. Но лучше прочитав это сделайте вывод и выберайте другого врача.

Dentars - zobi

zobi Pirms menesa aizgaju lai man salabo zobus. Man ar zobiem tiesam nav paveicies, bet kadi nu ir tadi ir un ja gribu kaut ko darit talak- ir jasalabo. Pie zobarsta eju regulari, bet man vini luzt nost- citreiz sabojajas pat veseli cetri... Nu oki, aizeju, iesezos kresla un te nu zobarste (krievu tautibas), saka savai asistentei cik nu drausmigi man tie zobi, laikam savu muzu neesmu zobarstu redzejusi. Es sezu turpat kresla un tacu to visu dzirdu, lai gan pirms tam dakterei teicu, ka man ar zobiem...

"Dentars" - Nekvalitatīvi pakalpojumi

Nekvalitatīvi pakalpojumi pilnīgi nekvalitatīva zobu higiēna! ultraskaņu izmantoja tikai priekšzobiem, vēl pie tam stipri sabojājot manu apakšlūpu, skēleri vispār ārste pat rokās nepaņēma, zobu starpas neiztīrija VISPĀR un ielika tik maz fluoru saturošo gēlu, ka kopumā nemaksātu pat 3 ls par tādu procedūru. kauns! ņemot vērā, ka pati strādāju šajā jomā, zinu, kam jānotiek pie higiēnista procedūras laikā, un tas pilnīgi noteikti nebija "profesionāla mutes higiēna". neiesaku!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes