Dardedze hologrāfija

Dardedze hologrāfija SIA
Adrese: Mazā rencēnu iela 12,
Rīga
Latvia - LV 1073
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 29483144
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Dardedze hologrāfija - Sūdzības un atsauksmes

Dardedze holografija - Neadekvāta darba vieta

Neadekvāta darba vieta Gribu brīdināt cilvēkus, kas notic sludinājumiem un aiziet strādāt. Neejiet. Nemaksās. Pusdienu pārtraukumu nebūs. Bonusu nebūs. Visu laiku meklē cilvēkus, gan ražotnē, gan administrācijā. Kā jums šķiet kāpēc? Kāpēc nav Veselības apdrošināšanas? Kāpēc sludinājumos ir alga "līdz" nevis "no"?

Dardedze holografija - Vēl aizvien tikpat slikti

Vēl aizvien tikpat slikti Mīļie cilvēki! Ja jūs sevi cienat, tad šis uzņēmums nav domāts jums! Visi komentāri ir patiesi un nekas pa šo laiku nav mainījies! Atmosfēra, attieksme, darba apstākļi, algas, rotācija, bardaks utt. Esiet gatavi, ka jūs var atlaist pēdējā pārbaudes dienā, neko nepaskaidrojot!

A Asmus 03.02.2023
Komentāri 0 Pakalpojumi

Dardedze holografija - Sliktākā darba vieta EVER :)

Sliktākā darba vieta EVER :) Viena no visu laiku sliktākajām darba vietām, ja redzat sludinājumus no šīs darba vietas turieties pa gabalu, gan no ofisa darba piedāvājumiem, gan pašā ražotnē! Viens pēc otra cilvēki iet prom, vadītājs ir pilnīgs ambālis, kam nav ko darīt kā čakarēt smadzenes darbiniekiem, darba piedāvājumi vispār neatbilst realitātei ko no tevis sagaida.

Dardedze holografija - Обман и мошенничество

Обман и мошенничество Uzņēmums nedarbojas, cilvēki tiek pieņemti darbā uz 3 mēnešu pārbaudes laiku, viņi maksā mazāk par minimālo algu, strādā 12 stundas, pēc izmēģinājuma Sola lielāku algu, bet nevienu nenodarbina (dīkstāvē) , trīs dienas pirms izmēģinājuma perioda beigām viņus neatlaiž, paskaidrojot iemeslus, pie kuriem - godīgi algas, mums ir jāizsit! (, priekšnieki neciena cilvēkus, viņi ir nepieklājīgi (, darba sludinājumi pastāvīgi notiek, personāla rotācija) ir ieviesis normu, pastāvīgie darbinieki, 16...

Dardedze holografija - Neizmaksāta alga

Neizmaksāta alga Šausmīga iestāde!!!Darba līgumu uzreiz nedod liek tev strādāt vairākas dienas pēc kārtas....Viņi visu iespējamo dara lai nodokļus nemaksātu.Esmu palicis bez algas!!!Priekšniecībā jauni čaļi sēž kuri krutjī un māna kā māk!!!!Naktīs nāk viesstrādnieki strādā pa kapeikām ar priekšnieciņi naudu sev kabatās stūķē!!!

Dardedze holografija -

Lieta taada, ka shie ljaundari man neljaava izslimot kaiti, kura bija piemetusies mezhoniigo darba apstaaklju deelj... Karoche neiesliikshu detaljaas, bet pateikshu galveno! Vinji ir appiseeji! Nepanjeema manu slimiibas lapu un veel uzmeta mani uz algu - aptuveni 160Ls (neoficaalo)!!! Ko varat ieteikt?

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes