Daina Palma "Dziedinošās masāžas"

IK "Palma Compose"
www.veselibas-ambulance.mozello.lv
Adrese: Stadiona iela 5, 2.stāvs
Ozolnieku Sporta centrs
Ozolnieki
Ozolnieku nov.
Latvia - LV-3018
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371299 87 948
+371282 000 87
Darba laiks: 9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 17:00
slēgts
Kategorija: Veselība / Medicīna
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

13%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

Daina Palma "Dziedinošās masāžas" - Sūdzības un atsauksmes

Daina Palma / Dziedinošās masāžas - Neētiskas darba metodes

Neētiskas darba metodes Pašā Ozolnieku sirdī, Ozolnieku novada domes logu priekšā darbojas masiere, kura savā darba procesā izmanto, maigi runājot, neētiskas darba metodes un paņēmienus; un tā nav maldināšana, jo klientēm sāp par nodarīto pārestību un izjukušajām attiecībām. Vai Ozolnieku novada domes atbildīgajiem darbiniekiem nevajadzētu pārdomāt par telpu īri masierei ar tādu reputāciju? Tāda "darbone" galu galā ceļ neslavu Ozolnieku labajam vārdam.

Dainas Palmas dziedinošās masāžas - Maldināšana

Maldināšana Cienītās dāmas! Ja negribat zaudēt savu vīru, nesūtiet viņu pie šīs dāmas. Ja vīrietim sāp mugura un viņš ir turīgs, tad tiks pamazām nomasēts līdz " laimīgām beigām". Šī sieviete ir acīmredzot izslāpusi pēc seksa un naudas, jo mans vīrs tika tā apburts no viņas, ka es viņam vairs neesmu vajadzīga. Nemaz nebrīnīšos, ja viņa tur ne tikai masē, bet arī ar maģiju nodarbojas, jo nekad agrāk mans vīrs nebija mani krāpis, bet tagad ir kā bez prāta no viņas. Man ir aizdomas, ka viņš nav vienīgais šāda veida klients, kas tiek aptīts ap pirkstu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes