CarVertical

cV Group UAB
Adrese: Aukstaiciu 7
Vilnius
Lithuania - LT-11341
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +37166222191
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Auto dīleri
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

5%
Sūdzības
20
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

CarVertical - Sūdzības un atsauksmes

Carvertical - Maksā par parastu csdd atskaiti

Maksā par parastu csdd atskaiti Iegādājos car vertical auto atskaiti, lai pārbaudītu auto, kas šobrīd tirgojas Nīderlandē un bijis braukāts tikai Nīderlandē. Atskaitē pat nobraukuma vēsturi nevar redzēt un atskaitē parādās info ka izmantotā informācija tikai ņemta no csdd. Principā bezjēdzīgi izmantota atskaite. Nopērkot nīderlandes atskaiti var redzēt gan no dīlercentra apkopju vēsturi gan nobraukuma vēsturi, īpašnieku maiņas datumus. Izskatās ka car vertical paņem samaksu par to ka ir csdd starpnieks? Kāda jēga pirkt šī pakalpojumu ja neko nevar redzēt? Pēdējā reize kad pērku no viņiem atskaiti.

Carvertical - Vienādas atskaites

Vienādas atskaites Meklējot auto Vācijā, iemetu pārbaudīt 3 auto. Un likās aizdomīgi, ka visām trīs uzrādījās bojājumi vienā un tajā pašā gadā un mēnesī. Iespējams sakritība, bet nu nezinu. (Katrs auto bija savā Vācijas nostūrī.) Kā arī vairāk nekas neparādījās. No manas puses liekas, ka diezgan bezjēdzīgs pirkums tās atskaites. Bet maizīte katram jānopelna.😇

Carvertical - Krāpšana, slikts serviss.

Krāpšana, slikts serviss. CarVertical maldina savus lietotājus. Atskaitē nav atrodams neviens punkts, kas iedotu objektīvu vērtējumu par auto ko vēlētos iegādāties. Piemērs, es apskatīju auto no Nīderlandes, viņu mājaslapā Nīderlande iezīmēta, kā valsts, no kurienes dati tiek iegūti. Saņemu atskaiti, bet tur nav atrodam nekāda objektīvas informācija par šo auto. Ne nobraukums, ne kāda vēsturiska informācija, nekā. Rakstu viņiem un atbild, ka žēl, ka atskaite neattaisno cerības, bet viņi neko nevar palīdzēt. Tā varot...

Carvertical - Krāpšana un slikts serviss

Krāpšana un slikts serviss Saņemot atskaiti nav redzamas noskrejiena dati, tikai kad auto bija pirmo reizi reģistrēts un pec 10 gadiem, kad iebrauc Latvijā. Un par 10 gadiem nav nevienas noskrejiena atskaites, pēc šīs informācijas var secināt, ka šaubas ir par pārējiem datiem atskaitē. Pēc sarunas ar tehnisko palīdzību, sapratu ka viņi nenes nekādu atbildību, ja atskaitē nekas jēdzīgs nav un klient saņem tikai 20% vajadzīgā info, bet jāmaksā 100% vērtības. Savā vietnē klientus viņi arī neinformē par šādu iespējamo...

Carvertical - Nepilnīga atskaite

Nepilnīga atskaite Tika samaksāts par 2006 gada volvo atskaiti, atsūtīja tikai 2023 gada info no Csdd informāciju kuru var dabūt par velti. Lūdzu carvertikal noskaidrot vai nav kļūda ka tik maz info. Man piedāvāja vēl vienu vin pārbaudi. Lūdzu atgriezt naudu ja tā, bet mani atšuva. Latvijas Ptac nevarīgs, jo juridiskā adrese ir Lietuvā.

Carvertical - Krāpšana un klientu servisa neesamība

Krāpšana un klientu servisa neesamība Vēlējos iegādāties auto, bet pirms iegādes gribēju pārliecināties par auto vēsturi. Atradu internetā carvertical, kas ir reģistrēts Lietuvā. Ievadīju auto vin kodu, mašīnas modelis uzreiz izleca ārā, radot iespaidu, ka informācija jau ir atrasta. Apmaksāju carvertical dārgāko pakalpojumu, kopā samaksājot 32.37 eur (3 atskaišu pakalpojums pēc viņu priedāvājuma) . Cerēju uzreiz saņemt atskaites, tā vietā saņēmu paziņojumu par apmaksu, bet ne atskaites. Kopš apmaksas brīža neviens uz maniem...

AtrisinātaCarvertical - Pakalpojums, kas robežojas ar krāpšanu

Pakalpojums, kas robežojas ar krāpšanu Pakalpojums pilnīgs mēsls! Parāda tikai nobraukumu 11km pirmajā auto reģistrācijas gadā un vienu ciparu 2016. Gadā. Ne vēsts no reklāmā solītajiem labumiem. Kaut mašīna no Beļģijas, kurai līdzi nāca gan 2 beļģu atskaites ar divreiz gadā piefiksētiem nobraukumiem, gan pārdevējs parādīja bildes no beļģu auto pārdošanas sludinājuma. Tipisks leišu biznesa paraugs - intensīva reklāma pie populāriem auto blogeriem ar devīzi "nesiet mums naudu, bet pretī saņemsiet bibi! "

Carvertical - Tukša lapa

Tukša lapa Заказали отчет по машине и получили пустой лист с информацией из csdd. Заплатили за это 20 евро. На жалобу мне ответили, что это не их проблемы. Машине больше 20 лет, а информация только за последние 3 года, когда она уже была в моем владении. Никому не советую этот сервис.

Carvertical - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju atskaiti uz motociklu un pēc atskaitēs saņemšanas uzzināju no palīdzības dienesta, ka carvertical nav noslēdzis līgumu sakara ar moto pārbaudi. Nekādas informācijas viņiem par moto nav. Ludzu atgriezt naudu, jo nebij nekur par to rakstīts uz ko saņēmu atbildi, ka protams nauda tiks pārskaitīta, bet pagāja jau vairāki Mēneši un naudu neesmu saņēmis atpakaļ.

R Rola 23.09.2022
Komentāri 0 Auto dīleri

Carvertical - Slikts serviss

Slikts serviss Lietuviešu kantoris, kurš nestrādā kā vajag. Biju nopircis divas atskaites par 18 eiro. Iztērēju vienu atskaiti un tā bija pilnīgi tukša bez nekādas informācijas par auto. Mēģināju kaut kādi sazināties ar atbalsta centru, izrādās viņiem pat nav operatora ar kuru varētu sazināties telefoniski. Uz e-pasta ziņām neatbild. Atnāca viena vēstule pēc vairākām dienām. Kā arī biju aizsūtījis iesniegumu uz naudas atgriešanu. Carvertical apgalvo, ka nauda tiks atgriezta 14 dienu laikā, manā gadījuma e...

Carvertical - Krāpšana

Krāpšana Ieliku vin kodu no volvo xc 90 no Vācijas, samaksāju gandrīz 14eur, rezultāts 0. Atsūtīja, ka nevar dabūt informāciju, bet par to varu pārbaudīt citu vin kodu, speciāli ieliku savu audi a6, kas Latvijā man ir jau 7. Gadus. Yes, atskaitē tikai nobraukums pa Latviju un viss, ko var redzēt Csdd. Lietuviešu kantoris, apjājēji, netērējiet naudu!

Carvertical - Rāda tikai datus kurus var bezmaksas uzzināt Csdd

Rāda tikai datus kurus var bezmaksas uzzināt Csdd Ja negribat izmest naudu neiesaku izmantot viņu pakalpojumus, jo uzzināsiet tikai to pašu informāciju ko var bezmaksas uzzināt Csdd. Rāda nobraukumu un citu informāciju tikai par periodu kad auto ir lv. 3. Pants. Patērētāja tiesību pārkāpums patērētāja tiesības ir pārkāptas, ja nav nodrošināta iespēja saņemt vispusīgu un pilnīgu informāciju par preci vai pakalpojumu vai preces vai pakalpojuma cenu. Netika sniegta vispusīga un pilnīga informācija par to kas būs atskaitē. Netika sniegta informācija par to, ka saņemšu datus tikai par periodu, kad auto ir Latvijā.

Car Vertical - Izkrāpj naudu, atskaites nav

Izkrāpj naudu, atskaites nav Ievadiju auto datus, parādījās kā atskaites Cena 11.99. Veicu apmaksu, ilgi griezās lapā gaidīšanas režīmā un beigās neizdevās... Domāju kaut kas ar pārskaitījumu. Iegāju bankā, apskatījos pēdējos darījumus un redzu ka nauda aizgāJusi. Nu neko. Sēžu gaidu atskaiti par auto, protams nekas nenāk. Atnāk vien epasts, kā jums vajag pabeigt maksājumu par izvēlēto auto. Tas arī viss... Atskaites nav, naudas arī... Pilnīgs fufelis, netērējat naudu... Tas nav to vērts

Carvertical - Atskaites nekam nederīgas

Atskaites nekam nederīgas Iegādājos divas auto atskaites no carvertical mājaslapas. Info ko es saņēmu ir smieklīgs. Iztērēju 24€ par info, ko es varēju atrast ss mājaslapā. Volvo mašīnas atskaitē viss, ko varēju dabūt ir nobraukums, kas bija reģistrēts Latvijā. No ārzemēm pilnīgi nekāds info, mašīna ievesta no Vācijas. Otrā atskaitē atkal tas pats. Mašīna ievesta no ārzemēm, viss info tikai par Latviju, pat bildes no ss ņemtas. Jēga man no šāda info, ja pilnīgi nekas cits kā ss info nav redzams.

carvertical.com/lv - Krāpšana

Krāpšana Ja ir vēlme pārbaudīt auto vēsturi pirms iegādes, var droši neizmantot carvertical.com... vējā izmesta nauda. Atskaitē netiek dota nekāda noderīga informācija, un vispār nekāda informācija no iepriekšējās reģistrācijas valsts. Desmit gadi no mašīnas vēstures par kuriem nav nekādas informācijas:

Carvertical.com - Неполная информация, не стоит на них пологаться

Неполная информация, не стоит на них пологаться Заказал отчёт перед покупкой автомобиля из Бельгии - показало, мол, всё чисто. После покупки решил ввести vin на другом похожем сайте и он мне показал, что есть информация по происшествиям. Это меня напугало и я решил купить отчёт у них. Оказывается, что это просто информация по 1 страховому случаю из-за трещины на лобовом стекле. О том, что лобовое стекло менялось по страховке из-за влетевшего камня, продавец не скрывал и сказал сразу. Однако неприятно, что я заплатил деньги на carvertical и получил бесполезный неполный отчёт по машине, хотя на других ресурсах информация об этом есть.

Carvertical - Slikts serviss, pakalpojuma nesaņemšanu

Slikts serviss, pakalpojuma nesaņemšanu Izlēmu iegādāties Carvertical auto atskaiti, jo plaši tika reklamēts pa televīziju un internetu. Nopērku auto atskaiti, kuru es vispār nesaņēmu beigas un kompānija neatbild uz maniem e-pastiem. Esmu ļoti liela šoka kā šādu kompāniju reklamē Pauls Tim Rots, bet iesaku izvēlēties pārbaudītas auto atskaites kompānijas, kuras sniedz savu pakalpojumu nevis ar reklāmam sevi pozicionē kā labāko auto atskaiti pasaulē un, kuras nenomelno citas kompānijas.

Carvertical.com - Iesniedz nepilnīgu un vāju saturu par salīdzinoši augstu cenu

Iesniedz nepilnīgu un vāju saturu par salīdzinoši augstu cenu Sane nepilnīgu un vāju informāciju par automašīnu, nav informācijas no kurienes mašīnā ievesta, cik ir bijis nobraukums, tikai vispārēja informācija ko mes visi pasi varam apskatīties tehniskajā pase un interneta. Loti slikts pakalpojums par augstu cenu. Tika rakstīta sūdzība par satura trūkumu, atbildi nesagaidījām.

Carvertical - Nesaņēmu pakalpojumu

Nesaņēmu pakalpojumu Ievadīju vin. Veicu apmaksu. Atskaiti par auto tā arī nesaņēmu. Rezultātā neizdevās auto pārdot. Pēc vairākam stundām saņēmu rēķinu, ka apmaksa ir veikta. Pakalpojumu tā arī neesmu saņēmis. Sākumā nodomāju, ka esmu pieļāvis kādu kļūdu un visu procesu atkārtoju vēlreiz. Saņēmu epastā otru rēķinu par veikto apmaksu, bet atskaiti par auto tā arī neesmu saņēmis. Ļoti žēl, ka p. Timrots reklamē šādu uzņēmumu. Izmantojiet labāk visiem zināmos un pārbaudītos uzņēmumus.

Auto win numura pārbaude Carvertical. - Slikts serviss, pakalpojuma nesaņemšana.

Slikts serviss, pakalpojuma nesaņemšana. Ja esat noskatījuši sev jaunu auto un vēlaties noskaidrot sava potenciālā auto noskrējienu un vēsturi nesūtat win numura pārbaudi uz CARVERTICAL. Nosūtīju win numuru samaksāju nepilnus 15 eur un neatsūtīja pilnīgi nekādu info. Vienā teikumā uzrakstīts avārijās nav bijis. Kad klātienē auto pārbaudīju ar krāsas biezuma mērītāju viss auto labais sāns bija špaktelēts. Noskrējienu vēsturisko tā arī viņi man neatsūtīja un kur nu vēl iepriekšējās reģistrācijas valsti. Kad sazinājos ar viņiem, lai...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes