Car Rental Service

Car Rental Service SIA
Adrese: Lielirbes 17a
Rīga
Latvia - LV-1046
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 29338899
Informācija: Juridiskā adrese:
"Jaunrūdas",
Mārupes nov., LV-2167
Kategorija: Auto / Transports  •  Auto noma

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Car Rental Service - Sūdzības un atsauksmes

Car Rental Service - Krāpšana

Krāpšana Auto tika piešķirts ar defektu. Pēc atgriešanas un auto apskates no īpašnieka puses, auto tika pieņemts kā atbilstošs, bet pēc laika interesējoties par drošības naudas neatgriešanu īpašnieks kā iemeslu min iepriekš konstatētos defektus. Īsāk sakot šī kompānija (vai vienkārši uzņēmējs Juris Potašovs) nodarbojas ar drošības naudas izkrāpšanu. Papildus tam, auto stāvoklis ir izsniegšanas brīdī uzskatāms par neatbilstošu (vējstikla šķidruma nav, disbalencētas auto riepas, paaugstināts degviela...

Car Rental service -Rigs - Slikts servis, krāpšana

Slikts servis, krāpšana Neiekaitiet miļi lautini uz šis auto nomas.. Klientu servis galīgi klibo automašinas galīgi garam tiešam juk ara jau pēc pirmajiem kilometriem.. Uz iemaksāts drošības naudas atgušanu neceriet.. Pēc atgriešanas auto tiek apskatīts bet drošības naudu atgriezt sola tik pēc meneša... Kad dodies pēc drošības naudas jāuzrada čeks protams kurs pēctam netiek tev atgriezts. Un tiek paziņots ka auto atgriezts ticis netirs un paliec bez iemaksātas drošības naudas i bez čeka strīdeties nau noziedies jo īpašnieka dzīvesbiedre tak juriste. Neesmu vienīgais kurs ticis šada veida manīts.

Car Rental Service - Klientu mānīšana

Klientu mānīšana Mājas lapā, ss sludinājumos, pa telefonu - informācija viena, uz vietas atbraucot - jau pavisam cita! Cenas, nobraukums, auto - viss pēc izjūtām!

car rental serviss - car rental serviss

car rental serviss Nebrauciet uz Vāciju uz Hannoveri dzenāt īres mašīnas.Strādāsiet no agra rīta līdz vakaram. Būs jādzenā,jāmazgā,jāuzpilda un jāpilda papīri dārgiem auto. Darbs jādara lielā steigā lai izpildītu plānu. Lai nopelnītu 1200eur vistmaz 200 stundas jānostrādā. Priekšā kazaks (Deivids,Deivs) kas intervijā daiļi runā bet darba vietā uz tevis pat nepaskatās, par līgumiem, kontiem vispār nevar būt ne runas.Algas dienā, kolēģi streļī cigaretes, lūdz piezvanīt. ā un vel palūgs tev pasi, vai ID lai iedotu...

RIGA CAR RENTAL - drošības nauda

drošības nauda Lūgums visiem nākamajiem RIGA CAR RENTAL mašīnu iznomātājiem! Jau 3 mēnešus netiek atgriezta samaksātā drošības nauda. Visu laiku solījumi, bet naudas kā nav tā nav!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes