Busrent.lv

Grata JG SIA
Adrese: Brīvības gatve 193a
Rīga
Latvia - LV-1039
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 29256922
Fakss: +371 67552535
Informācija: Juridiskā adrese:
Bērzu iela 9/2-54, Baloži,
Ķekavs novads LV-2112
Kategorija: Auto / Transports  •  Auto noma
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

8%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

Busrent.lv - Sūdzības un atsauksmes

Busrent.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Pēc savas pieredzes ieteiktu izmantot tikai galējas nepieciešamības gadījumā. Nomniekam ir atbildība pilnīgi par visu, nav ne kasko, ne vinjetes, visi remontdarbi, ja tādi rastos notiek uz nomnieka rēķina. Papildus tam transports jānodod tikpat tīrs kāds paņemts, ja nē jāpiemaksā 15 eur par mazgāšanu.

Busrent.lv - Krāpšana

Krāpšana Notika ķibele ar mūsu auto un meklējām vietu kur uz dažām dienām par saprātīgām naudiņām izīrēt auto. Ļoti patīkama telefona saruna, kā rezultātā devāmies uz busrent.lv atrašanās vietu. Sagaidīja un patīkamās atmosfēras un darbinieka nesaskatījām neko sliktu. Auto saņemšanas brīdī auto vizuāli lieliskā stāvoklī, arī tīrība un komforts. Devāmies ceļā pec 10 min brauciena secinājām ka nejūtamies auto pietiekoši droši, varētu but problēmas ar ātrumkārbu un stūres pastiprinātājiem kā arī...

S Spidars 25.07.2019
Komentāri 1 Auto noma

Busrent.lv - Papildu naudas iekasēšana

Papildu naudas iekasēšana Nebrīdinot izdod citu busu nekā bija pasūtīts. Pie nodošanas neatdod pusi no drošības naudas, jo uz paklāja bija drusciņ smiltis un tas jau klasificējams kā netīrs buss un nepieciešama papildu mazgāšana. Neiesaku nevienam šo nomu. Nomas vadītājs arī visā procesā bija ļoti nelaipns un abas reizes neieradās sarunātajā laikā.

M miksl 08.04.2018
Komentāri 0 Auto noma

Busrent.lv, Busu-Noma.lv, Sia Grata JG - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Neiesaku sadarboties ar šo kantori. Tikai zaudēts laiks, nervi un līdzekļi. Tika sarunāts nomāt kravas mikroautobusu Renault Master Maxi, bet pēc divreizējas busa atdzīšanas atpakaļ uz nomas punkta servisu salabot aizmugurējās durvis (kuras no sākuma nevar aiztaisīt, bet pēc tam nevar attaisīt), tika pieņemts lēmums lauzt līgumu, jo buss nav tehniskā kārtībā. Problēmas: 1) Informācija mājaslapā nesakrīt ar reālo situāciju. Uz iebildumu ka saņemts nav tas pats buss kas mājaslapā, un pie tam ar...

T TB 19.09.2017
Komentāri 0 Auto noma

Busrent.lv - Krāpšana

Krāpšana Līgumu par nomu iedeva parakstīt kantorī ar jau ierakstītu kilometrāžu un degvielas daudzumu bākā, tikai pēc parakstīšanas konstatēju būtiskas atšķirības. Pēc busa nodošanas tika ieturēti Ls20 par it kā trūkstošo degvielu... Tā kā nomāju daudz un bieži, zinu, ka citi kantori tm nepieiet tik burtiski tādiem sīkumiem, šiem vīriem laikam bizness iet uz grunti, tad nu jāpiekopj monkey business - paķert un aizlaisties:) Lainu veicas, bet nevienam neiesaku pat mēģināt ar viņiem saistīties!

Busrent.lv - Krāpnieku kantoris

Krāpnieku kantoris Ja negribat problēmas un zaudēt drošības naudu vai arī saskarties ar tehniskām problēmām, nekad neizmantojiet šīs autonomas pakalpojumus. Īpašnieki darbojas ar kriminālām metodēm, savu taisnību nav iespējams pierādīt.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes