Adrese: Zaķusalas krastmala 33
Rīga
Latvia - LV-1050
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67334098
Kategorija: Internets  •  Web lapas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Boot.lv - Sūdzības un atsauksmes

Boot.lv/forums - Slikta attieksme

Slikta attieksme NEiesaku tur reģistrēties: https://boot.ritakafija.lv/forums, jo foruma moderatori ir"lecīgi" tipi, kuri tev visu laiku apsuakās piesiesies pie katra vāŗda un leks "augumā" protams virtuāli. Pāsi no sevis sazin ko iztēlojas, ja neesi baigais tur "hostingotāja krutais tips" un "datorštelles" pāŗzinātājs tad tevi apsaukā. Tad arī ļauj visiem pēc kāŗtas tevi ķengāt. Par piemēram par to ko tu dari. Ja tu neesi "datorģēnijs" tad tevi apsukās par duraku utt. Un to dara pašui moderatori. Tāpat ar...

Boot.lv Administrācija - Draudu vēstules

Draudu vēstules Pāris dienas atpakaļ rokās nonāca vecs dators, kuram nestrādāja video karte. Atradu forumu, kur var uzdot jautājumu par līdzīgām problēmām.. Viena lietotāja atbilde bija vērsta uz personīgo apvainojumu tāpēc iesniedzu pie atbildes sūdzību. Izrādās, ka sūdzību izskata pats admins. Uz pastu atnāca pilnīgi vai draudu vēstules. admin: drunk_lizard Jums ir neatbilstošas smadzenes galvā. pasūdzies vēl, mhhhh **** khmm... paklau, kokpauri! tev tiešām nepielec, ka tavus sļupstus izskatu es? vēl viens tamlīdzīgs mēslojuma gadījums būs tev pēdējais.

A agris98 10.03.2016
Komentāri 8 Web lapas

Boot.lv/forums - Slikti cilvēki

Slikti cilvēki Es gribēju izteikt šo to par kompāniju kuri izstrādājuši boot.lv/forumu. Nekad nelietojiet viņus. Administrācija nodarbojas ar psiholoģisku teroru, lai pēc tam tevi nobloķētu un nomelnotu liekot bloķēšanu pieejai un tā liedz vismaz dzēsties no viņiem. Ja tu esi piereģistrējies tad ja vēlies no viņiem aiziet, tad viņi tur savā gūstā un pat neļauj izdzēsties jo tevi nobloķē un cauri. Es rakstīju lai viņi mani atbloķē vai vismaz izdzēšs, bet viņi tur savā gūstā un pat nedzēšs manu profilu ārā.

BooT.LV - Moderatori

Moderatori Moderatori, ja konkrēti tad [drunk_lizard] dievs WEB'ā nicinoša attieksme pret mazāk zinošiem IT jomā,totāls vīsdegunis. Tēmas ver ciet tad,kad tas ir izdevīgi pašam.Es uztaisīju tēmu,bet pats nemaz nedabūju neko iekomentēt uz atbildēm un plusā vēl tēmas uzsācēju (mani) aizstāja ar citu lietotāju. Un vispār BooT.LV ir novākušies "vecie" IT guru un tur kanti,nemaz nav ko mēģināt iesparukties no malas.

J juurasp 29.12.2013
Komentāri 2 Internets

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes