Baltezers Veselības centrs

Balt Aliance SIA
Adrese: Senču prospekts 51
Baltezers
Garkalnes nov.
Latvia - LV-2164
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67 990 240
+371 29 100 144
Informācija: Juridiskā adrese
Senču prospekts 45, Baltezers,
Garkalnes novads, LV 2164
Darba laiks: 8:00 - 21:00
8:00 - 21:00
8:00 - 21:00
8:00 - 21:00
8:00 - 21:00
9:00 - 16:00
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Baltezers Veselības centrs - Sūdzības un atsauksmes

Baltezers Veselības centrs - Neprecīza rīcība

Neprecīza rīcība Bērnu izdzina no procedūras uz kuru laicīgi bija ieradies, sagatavojies, gaidīja procedūras sākumu 5 minūtes telpā (noģērbies līdz apakšveļai). Un tad esot atvērušies aizkari, stāv divas sievietes un saka, ka jāiet prom, jo pakalpojuma sniedzējs sajaucis pieraksta dienas. Nekorekta rīcība attiecībā pret bērnu, kurš laicīgi atbraucis uz procedūru ar autobusu no Rīgas tikai procedūras dēļ un lūdz, lai sieviete pagaida, kura ir nokavējusi, ja reiz nākamais pieraksts ir brīvs (bērns pieaugušajiem bija skaidrojis, ka atbraucis ar autobusu).

Baltezers Veselības centrs - Apkalpošana

Apkalpošana Ar bērnu eju uz vingrošanām jau piekto reizi. Gan fizioterapeiti, gan ārsti ļoti profesionāli un atsaucīgi, bet meitenes recepcijā ne reizi vien sabojājušas priekšatatu par iestādi. Vai tiešām šādiem cilvēkiem tur jāstrādā? Tas ir darbs ar cilvēkiem, ja nepatīk vajag meklēt ko citu. Loti nelaipnas, tikai ātrāk, lai cilvēks iet prom, neko neprasa un nelūdz. Loti nepatīkamas! Esmu pat dzirdējusi no ciema iedzīvotājiem sliktas atsauksmes.

K Kkapne 20.05.2023
Komentāri 0 Pakalpojumi

Veselības centrs Baltezers - Klientu serviss

Klientu serviss Diemžēl ne vienu vien reizi esam pierakstījušies uz konkrētu laiku un aizbraucot konstatējam, ka uz to pašu laiku ir pierakstīts kāds cits. Ja tā būtu tikai viena reize, tas būtu piedodami, bet šādas kļūdas viņiem gadās bieži. Speciālisti gan labi!

Veselības centrs Baltezers - apkalpošana Veselības centā Baltezers

apkalpošana Veselības centā Baltezers Atnācu ar nosūtījumu no ārsta bērnam uz vingrošanu. Nosūtījums tika apskatīts un mani pierakstīja rindā uz bezmaksas nodarbībām. Mani pabrīdināja, kā rinda ir garā, bet konkrētu laiku neteica. Tikmēr uzsāku vest bērnu uz maksas nodarbībām. Tā turpinājās gadu! Pēkšņi saņemu ilgi gaidīto zvanu... un ko es dzirdu: 1. visas bezmaksas nodarbības ir jāizņem mēneša laikā. Nevienu neinteresē, kā vecāki strādā un var nepaspēt tāda grafika 2. man noradījums vairs nav derīgs jo ir pagājuši 3 mēneši 3. man...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes