Bagira salons

IK Bogiart
Adrese: Rīgas iela 11a
Jelgava
Latvia - LV-3002
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 63022077
Informācija: Juridiskā adrese
Meiju ceļš 28-6,
Jelgava, LV-3007

Saloni
Ganību iela 59,
Jelgava, LV-3007,
+371 27087670

Pētera iela 1,
Jelgava, LV-3001
Tālr.+371 27031130
Darba laiks: 9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
Kategorija: Skaistumkopšana  •  Skaistumkopšanas saloni

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
9
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Bagira salons - Sūdzības un atsauksmes

Bagira salons - Slikts serviss

Slikts serviss Otro reizi apmeklēju salonu Bagira Jelgavā, Tc Valdeka un man nav vārdu. Man vajadzēja apgriezt matu galus un trāpījās kkāda sieviete ar melniem matiem kas vispār nemāk apieties ar šķērēm. Vajadzēja piecelties un iet prom jau pēc pirmajām šķipsnām jo redzot ka meistare pat šķēres neprot pareizi turēt. Matus Rāva kopumā un pat bija ierauti mati kad darbojās ar šķērēm... Beigās protams mati bija šķībi nogriezti. Kad pateicu administratorei - kasierei ka šis meistars ir galīgi garām, man neko pat nepateica. Nekad nekad un vēl reiz nekad. Gāju labot pēc pāris dienām pie cita meistara Rīgā.

Bagira salons - Darba laiks

Darba laiks Labdien. Interesē darba laiks, kad varētu apmeklēt solāriju, vai iepriekš pieteikšanas ir obligāta, jo šodien devos uz jūsu solāriju ganību ielā, kas izrādījās ciet, strādājošais personāls tika redzēts pie loga, bet durvis netika vērtas vaļā un diemžēl nekur neredzējām, jūsu izmaiņas darba laikā, ne interneta, ne uz durvīm.

Bagira salons - Slikts serviss

Slikts serviss Atnācu 10min ātrāk nekā bij pieraksts. Pēc 10 min atnāca vēl 5 cilvēki, protams man pieraksts bij 13: 00 paņēma pirmos tos 5 cilvēkus, bet es stāvēju un gaidīju, jautāju cik vēl ilgi teica 2-3 min. Priekš kam bij vajadzīgs pieraksts ja neņem noteiktā laikā.

Bagira salons - плохой сервис

плохой сервис Нужно было осветлить корни и затонировать в светлорозовый цвет. А сделали абсолютно серый, потом мастер пыталась исправить и теперь я серожёлтого цвета с розовой чёлкой... И убитыми волосами. Стрижка тоже очнь далека от того что было оговорено и показано. За всё заплатила 65евро... А в результате выгляжу хуже чем до посещения этого злосчастного салона.

Bagira salons - Slikts serviss

Slikts serviss Aizgāju nokrāsot ataugušās matu saknes melnā krāsā. Pēc tam bija kauns vairākas dienas iet ārā, jo visa pierē, viss kakls, ausis, viss bija melns un atmazgāt neizdevās ne ar ko. Tikai par sakņu un "sejas nokrāsošanu" (ne griešana, ne veidošana) samaksāju 20 eur. Tā kā ja jums meitenes gribas pabojāt sev garastāvokli un velti izmest naudu—laipni lūdzam uz Jelgavas Bagirasalonu:) ) )

Bagira salons - Krāpšana

Krāpšana Šodien nolēmu apmeklēt "Bagiras salona" solāriju Jelgavā, t/c "Valdeka". Izkārtne vēsta ka 6 minūtes solārijā maksā 1,70 EUR. Sava pretiedeguma krema līdzi nebija, tādēļ pieņēmu kremu kuru piedāvāja skuķe-pieņēmēja. Parasti par kremu tiek papildus maksāts apmēram 50 centi. Liels bija mans pārsteigums kad skuķe-kasiere izsniedza čeku par 4,48 EUR. Tātad par kremu aprēķināta maksa - 2,78 EUR. Man krems parasti ir aktuāls tikai sejai, arī šoreiz to nedaudz uzziedu uz vaigiem un pieres. Uz maniem...

Bagira salons - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki! Jau kuro reizi aplaužos ar klientu apkalpotāju-kasieri! Sēž blondīne nezin ko no sevis iedomājusies! Pirmajā reizē gāju prasit vai ir iespējams nogriezt matus, teica jāiet jāsēž rinda tik vajagot viņai pateikt! Šajā reize aizgāju pateikt kad ir vēlme nogriezt matus-viņa pacela balsi kad lai ejot un gaidot! Pēc iespējas atrāk vajadzētu mainit šo kasieri-mainas vecāko! Jelgavas maxima-valdeka

Bagira salons - Sabojāti mati

Sabojāti mati Briesmīgs salons Aizgāju uz Bagira salonu,lai sataisītu baltas,skaistas skipsninas,(mati man ir gari un vienmēr gāju tikai uz saloniem,lai saņemtu labu servisu un gala rezultātu, šoreiz nolēmu apmeklēt Bagira salonu Jelgava) gala rezultāta man sataisīja sirmus matus ar violetu nokrāsu,kas izskatās šausmīgi! Kad saku teikt frizierei uun administratorei-viņas mierīgi sēdēja un klusēja,neviens neatvainojas , briesmīgs salons un nekad vairāk neiešu ,jo nevēlos izskaties tā,ka izskatos pēc šī salona apmeklēšanas....NEKAD!NEKAD!NEKAD!!!!!!!!!!

Bagira salons - Slikts serviss

Slikts serviss Atnācu uz salonu, ar lūgumu nokrāsot matus pēc ombre tehnikas, prasīju meistarei vai tiešam viņa to prot darīt, uz ko viņa mani pārliecināja, ka prot viņa to māk darīt,un daudz reizes jau krāsoja matus pēc ombre tehnikas. ieraugot sevi spoguli, nezināju ko pateikt(rezultātu var redzēt bildes). No manim paņēma 25 EUR, pierakstīja pie cita meistara lai viņa izlabo, to kas man darās uz galvas, un pateica to ka man vel būs jāmaksā par krasu. Beigas tika sabojāti mati un izvilkti no manim 25 EUR... Man nav vārdu...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes