Auto Sigulda

Auto Sigulda SIA
Adrese: Vidzemes šoseja 26
Sigulda
Siguldas nov.
Latvia - LV-2150
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 26194714
371 67973500
Darba laiks: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 18:00
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Auto dīleri
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Auto Sigulda - Sūdzības un atsauksmes

Auto Sigulda - Tiek pārdotas sistas un piekrāsotā mašīnas. Slēpti defekti

Tiek pārdotas sistas un piekrāsotā mašīnas. Slēpti defekti Gribu pabrīdināt par šo auto placi. Uzmanieties, nepērkat šeit automašīnas. Auto plača īpašnieks ir perekupšiks. Šajā placī tiek tirgotas sistas mašīnas, kurām ir slēpti defekti. Tās tiek piekrāsotas un pieķepinātas un tirgotas kā aukstākās raudzes auto no Šveices. Man pašam nācās iekrist šā perekupšika tīklos. Nopirku mašīnu pa 14000€. 2 nedēļas vēlāk sākās problēmas ar ātrumkārbas darbību. Zvanīju dzejniekam, vienojāmies ka viņš salabos. Kad zvanīju nākošoreiz, lai vienotos par remonta datumu...

Auto Sigulda - Krāpšana, jo pārdod auto ar nesalabotu kondicionieri

Krāpšana, jo pārdod auto ar nesalabotu kondicionieri 2021. Gada jūnija beigās noskatījām auto. Auto nedarbojās kondicionieris. Tirgotājs piedāvāja: - auto kondicionieri līdz pārdošanai salabot; - vai pērkam tādu pašu ar 450eur atlaidi. Sarunājām, ka tirgotājs salabos auto kondicionieri un mēs pērkam auto par pilnu summu. Tirgotājs it kā auto kondicionieri salaboja. Pēc auto nopirkšanas pēc dažām dienām kondicionieris tomēr beidza darboties. Konsultējoties divos servisos, tika pateikts, ka kondicionierim nekas nav labots, varbūt tikai...

Auto Sigulda - Krāpšaa par auto stāvokli un odometru grieššana.

Krāpšaa par auto stāvokli un odometru grieššana. Nesen iegādājos auto, sanāca ka steidzami vajadzēja, atradu ss.com auto no Sigūldas, pilnīgākie pasaku stāstītāji, nopērk auto bojatu , šis gadijums bija no Vācijas, Lv saliek Ķīnas lētās detaļas un tirgo kā super auto, tas viss sāk līst pēc 10000km un tad jāmaia viss pēc kārtas, neiesaku no šī kantora pirkt auto ,lai cik skaistu pasaku Jums izstāstīs un arī pārbaudot liksies ka auto ir ok, ticiet man tā nebūs un varat reikināties ar pamatīgiem izdevumiem un pēc pusgada jav sūdzēties neskriesiet, un odometrs bija notīts 12000km.

Auto Sigulda SIA - Nekvalitatīvas mašīnas

Nekvalitatīvas mašīnas Uzmanieties lūdzu cilvēki, bet šajā placī tiek tirgotas mašīnas no Lietuvas, smuki piekrāsotas un pieremontētas. Man pašai pēc 2 mēneši sāka rūsa nākt ārā, un aizvedot pie meistara, teica, ka nav brīnums, ja krāso bez gruntīm un rūsas izslīpēšanas, Vienam paziņam tika iestāstīts, ka auto no Vācijas izsolēm, bet beigās izrādās ar beļģu papīriem un lietuvas numuriem.

A agnese_p 30.09.2014
Komentāri 10 Auto dīleri

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes