Amanti

Amanti SIA
Adrese: Jūrmalas gatve 16a
Rīga
Latvia - LV-1083
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 29763909
Darba laiks: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Amanti - Sūdzības un atsauksmes

Amanti - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju glāzes uz kazām ar gravējumu. Ļoti plaša izvēle, patika ka ir daudz varianti. Bet mājas lapā nav iespēja atstāt komentāru pasūtījumam - tāpēc ierakstīju to gravējumu laukā. Biju gaidījusi ka ar mani sazināsies, precizēt pasūtījumu. Neviens nesazinājās un uz zvaniem (numuri norādīti mājas lapā) neatbildēja! Pēc divām nedēļām (kad jau pasūtīju glāzes citā vietā!) atrakstīja sms - gatavs, brauciet pakaļ. Kad apskatījos glāzes sapratu, ka viņi daļu no mana komentāra iegravēja! Kas par...

Amanti - Slikts serviss

Slikts serviss Izsaku sūdzību par šo firmu. Pasūtīju mičošanas komplektu (hūte, brūna pīpe, balts lakats un balts priekšauts) saņēmu sūtījumu, cepure visa ir ar līmi, lente vispār par mazu, priekšauts netīrs, pīpe baltā? ! Krāsā. Un viss, ko viņi atbildēja, lai pati tieku galā ar visu to, un sāka ignorēt vēstules. Ļoti "jauka" kompānija.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes