AJD grupa

AJD grupa SIA
Adrese: Duntes iela 11
Rīga
Latvia - LV-1013
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 27889120
Kategorija: Auto / Transports
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

AJD grupa - Sūdzības un atsauksmes

AJD Grupa - Не оплачивают перевозку грузов, подделывают платежки.

Не оплачивают перевозку грузов, подделывают платежки. По заказу фирмы были перевезены 11 грузов. За 5 грузов кое как, с опозданиями, после многочисленных просьб было оплачено. Еще за 4 перевозки получена оплата только через взыскание долгов, которым они благополучно шлют поддельные платежки. Ждем оплаты еще за 2 перевозки, и опять получаем поддельные платежки. Абсолютно непрофессионально.

AJD Grupa - Neizmaksa algu

Neizmaksa algu Firma neizmāksa algas ka apsola, šoferi par saviem līdzekliem uzpilda Eiropā automašīnas, naudu neatgriež. Uzmanīgi ar šo lietu! Apsola atgriezt naudu par degvielu un neatgrieza. Bet var iedomāties cik maksa degviela un cik to vajag lai uzpildīt degvielu. Algu izmaksā neievērojot darba likumu. Jau mēnesis pagāja, bet algas nav.

AJD Grupa - Nemaksā algas, velk nost naudu par neko!

Nemaksā algas, velk nost naudu par neko! Esiet uzmanīgi no vadītā transporta uzņēmuma! Krāpnieks viņš ir! Algas nemaksā! Cik ienāca informācija no visiem naudu aizņēmies un nevienam nespēj atdot! Šoferus tad meklē , tad laiž vaļā. Nesaprotami uzreiķini - viss kā pienākas krāpnieku uzņēmumā!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes