A

AAA autoskola

AAA IK
Adrese: Atbrīvošanas aleja 139
Rēzekne
Latvia - LV-4604
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 65733697
+371 29198920
Informācija: Autoskolas Rēzeknes filiāle
Adresse: Strādnieku šķ. 7,
Rēzekne, LV-4604

Autoskolas Ludzas filiāle
Adresse: Raiņa iela 8,
Ludza, LV-5701

Autoskolas Balvu filiāle
Adresse:Brīvības iela 47,
Balvi, LV-4501

Autoskolas Kārsavas nov. filiāle
Adresse:Malnavas koledža,
Kārsavas novads, p.n "Vītoli"
Kategorija: Auto / Transports  •  Autoskolas

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

AAA autoskola - Sūdzības un atsauksmes

AAA Autoskola - slikts serviss

Instruktors Jānis Čiževskis ir rupjš vīrietis, neprot normāli izskaidrot kļūdas. Ir redzams ka cilvēkam nav pietiekamas pieredzes darbam ar cilvēkiem. Ja Jūs tiešam gribat normāli apgūt braukšanas prasmes ir vērts padomāt pirms izmantot viņa pakalpojumus. Neieteicu nevienam.

AAA Autoskola - Autoskolas nomelnošana

Aaa autoskolā ir draudzīgi un saprotoši instruktori. Tā kā mums, grupai, bija sarunāta sapulce, uz kuru Ainārs neieradās, jo tajā laikā viņš vadīja braukšanas apmācības, viņu aizvietoja andris. Sapulcē visu kārtīgi pa plauktiņiem salika, izstāstīja, un bez problēmām norunājām nodarbību laikus. Ainārs teorijas nodarbību laikā ar humoru izstāsta dažādas dzīves situācijas, kurā bija pieļautas kļūdas, neievērojot kādu noteikumu. Protams jums rodas jautājums, kā tad ar skolas eksāmenu? 60 jautājumo...

AAA autoskola Rēzeknē - Ainārs Mitrofanovs nekvalitatīvi pasniedz nodarbības

AAA Autoskola - Sliktākā autoskola Rēzeknē Nevienam neiesaku mācīties auto vadīšanu ar autoskolu aaa - murgs! Pasniedzēji visu pavirši dara, iekšējais eksāmens, kaut kāds sviests, nemaz nesagatavo. Pašas braukšanas apmācības vispār bija drausmīgas - tu maksā par braukšanas laiku, bet izrādās, ka tajā summa ir arī iekļautas instruktora uzmākšanās pauzes kā to dara instruktors ainārs mitrofanovs un ja nesanāk tad aicina uz randiņiem. Biju jau nogurusi no viņa piedāvājumiem arī manai draudzenei bija tas pats. Tākā sievietes izvēlaties citu autoskolu.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes