Zerko MRK

Mācību ražošanas kombināts Zerko SIA
Adrese: Ganību dambis 40
Rīga
Latvia - LV-1005
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67382850
Kategorija: Izglītība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Zerko MRK - Sūdzības un atsauksmes

Zerko / Macibu Razosanas Kombinats Zerko Sia - Мошенники

Мошенники Zerko. Мошенники!!! Внимание, никогда ни при каких обстоятельствах несвязывайтесь с этой канторой!!! Все что обещают это обман, лишь бы выманить с вас деньги! Наобещают вам такие горы, что аж трудно неповерить, вплоть до трудоустройства на карибских островах! Никогда неподписывайтесь на кредиты с их стороны, потеряете деньги и время! Глядя вам в глаза, попытаются обманом затянуть вас к себе! Будте осторожны!

Zerko - Krāpšana

Krāpšana "Zerko" Uzmanību !!! Krāpnieki !!! Tik daudz apsolīja, bet rezultātā nekādu apliecību vai sertifikātu tā arī neizsniedza. Ieteicu nekad neparakstīties studēt "kūğu vadītāja" programmā, ta ir krāpšana! Piedāvā tādus variantus ka: kūğu vadītajs līdz 500 bruto tonnām un līdz 50 brutto tonnām, sola ka apmacības laiks būs līdz 3 mēnešiem un cena par apmācību būs uz 500 tonnam 1000 eiro uz 50 tonnam 500 eiro, rezultātā apmācība ilgst vairāk nekā 2,5 gadi un naudas ziņa vairāk nekā 5000 eiro...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes