Wood Art

Wood Art SIA
www.masivkoks.lv
Tālrunis: +371 27634221
Informācija: SIA Wood Art
Worldwide
Copenhagen
Denmark
A. P. Møllers Alle 39A,
nord 2791 Dragør
Email [email protected]
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana

Uzticības reitings

13%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Wood Art - Sūdzības un atsauksmes

SIA Wood Art - Kvalitāte, attieksme pret klientu

Kvalitāte, attieksme pret klientu Aicinu uzmanīties visus, kas izvēlējušies pasūtīt mēbeli pie SIA Wood Art (kontaktpersona - Andrejs). Vēloties interesantu un mūsu telpas izmēriem piemērotu mēbeli, pasūtījām galdu pie šī ražotāja. Līdz brīdim, kad vajadzēja saņemt galdu, viss šķita labi - puisis, kas pieņēma pasūtījumu, šķita uzticams, pastāstīja par pieejamajiem materiāliem, katra koka plusiem/mīnusiem utt. Vienojāmies par darbu un laiku, kad tas tiks paveikts. Bet: 1) galda izgatavošanas termiņš tika kavēts par vairākām...

SIA Wood Art - Kvalitāte

Kvalitāte SIA Wood Art piedāvā izgatavot galda virsmas no lielām nelīmetām oša un ozola plātnēm. Saka, ka esot "mākslas darbs". Rezultātā atved galdu ar līmētu virsmu no nekvalitatīva materiāla. 3 dienu laikā (!!!) galdsa virsma sadalījās divās daļās, dēļi izvērpās, kauns skatīties.Uzņēmums uz e-pastiem neatbild, telefonu neceļ, par kvalitāti acīm redzot neatbild un nevēlās labot savas kļūdas.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes