Tērē mazāk

SIA LP-Risinājumi
Adrese: Rīgas iela 182a
Jēkabpils
Latvia - LV-5202
(Galvena biroja adrese)
Tālrunis: +371 22888660
+371 26455711
Informācija: Celtnieku iela 15-59,
Jēkabpils, LV-5201
Juridiskā adrese

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Tērē mazāk - Sūdzības un atsauksmes

Tērē mazāk - Slikts serviss

Slikts serviss Sveicināti! Arī es varu secināt to, ka servisā tērēmazāk.lv izvairairās no printera labošanas. Mūsu canon printerim, printējot arā lapu, to sāka raut iekšā, lapa iestrēga. Ar printeri padusē - kas pavisam noteikti nav ērta lieta, ar ko pastaigāties pa pilsētu nesām uz šo servisu, meistaram izstāstījām problēmu, kas par lietu - saņēmām atbildi - ja printerim jāmaina shēma, tad tā izmaksās dārgāk par pašu remontu, pats labākais, pat neapskatīja un nepiedāvājat, atstāt printeri uz remontu...

Salons Tērē Mazāk, LP-Risinājumi SIA - Slikts serviss

Slikts serviss Vēlētos informēt visus Jēkabpils iedzīvotājus, kuriem būs nepieciešamība pēc printeru kātridžu uzpildi vai printeru remontu! Nekādā gadījumā nesadarbojaties ar "speciālistu" vārdā Pēteris Balodis. Lētticīgus cilvēkus apkrāpj sakot, ka defekts ir liels, lai vai arī printerī papīrs ir ticis ne tur. Piestāda rēķinu par vadības shēmu maiņu, lai vai arī nekas nav mainīts, rūpnīcas marķējumi ir palikuši. Paldies, ka Rīgā ir cilvēki ar godīgu sirdsapziņu. Paskaidro, kas ir darīts un vai vispār kaut, kas ir mainīts! Vēlies "Tērē Mazāk", bet mēs tevi apčakarēsim vairāk! Paldies!

A Arnitaj 19.01.2016
Komentāri 0 Datori

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes