Talsu Piensaimnieks

Talsu Piensaimnieks AS
Adrese: Kalna iela 10
Talsi
Talsu nov.
Latvia - LV-3201
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 63237966
Fakss: +371 63237899
Informācija: Talsu piensaimnieks kura viens no pazīstamākajiem produktiem ir „Talsu rituļa” siers. „Talsu piensaimnieka” produkciju – kefīru, pienu, biezpienu, sieru sviestu, u.c. var nopirkt pa visu Latviju, kā arī aiz mūsu robežām.
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Talsu Piensaimnieks - Sūdzības un atsauksmes

Talsu piensaimnieks - slikts serviss

slikts serviss Norenbergs nenormaali leciigs telefoniski, ments ir ments, kaut arii bijushais, ņirgaajas par uzd oto jautaajumu un nomet telefona klausuli. Norenbergs nenormāli lecīgs telefoniski—jautājot par konkrētu produktu "piena seta" veikalā, ņirgājas par jautājumu, nomet klausuli! Super! Ments ir un paliek ments!

R Raulo007 12.10.2020
Komentāri 0 Ražošana

Talsu piensaimnieks - Nodarbinātība

Nodarbinātība Kāds būvē māju, nelegāli savā objektā nodarbinot savus darbiniekus, kuriem darba līgumā nav paredzēts atrasties ārpus Kalna ielas 10 teritorijas, kur tad nu tie auni skries šis viegli nosmīn_Šoferi arī ir negudri, ka tik ilgi strādā_Darba inspekcija mēdz sadzert pienu ar saviem draugiem_Darba līgumos ir netaisnīgi līguma noteikumi, jo šķīrējtiesu vada tas pats, kas aizstāv piensaimnieka intereses_Pats sevi neviens parasti netiesā :) 70% tehniskais personāls, katru dienu ir minimālā reibumā, ko neredz pat acīgākais cilvēks pārstrādātavā_

J Juris 22.09.2009
Komentāri 11 Būvniecība

A/s Talsu piensaimnieks - darbs

darbs Uzņēmuma vadība negodīgi izturas pret darbiniekiem. Par atteikšanos strādāt brīvdienās, vadības personīgajā īpašumā dažs labs ir ticis pie darba uzteikuma. Tik ļoti popularizētais godīgums un taisnīgums stāv tālu ārpus šīs organizācijas robežām. Katrs strādājošais izjūt bailes par savu vietu un skaļi ne par ko nerunā, jo tas vairumā gadījumu noved pie darba zaudēšanas un "labām" rekomendācijām nākotnes darba meklējumos. Protams stingrībai ir jābūt, bet tā nedrīkst saistīties ar meliem un negodīgu rīcību, kas saistīta ar personiskajām interesēm.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes