Stafor

Stafor Sia
Adrese: Kuldīgas iela 53a
Rīga
Latvia - LV1046
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 67603399
+371 29219954
+371 26408999
Kategorija: Būvniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Stafor - Sūdzības un atsauksmes

Stafor Sia Apkures katli, Apkures iekārtas./ Stafor Combi - Krāpšanās, slikts serviss

Krāpšanās, slikts serviss Nepērciet stafor combi termodinamisko sistēmu. Pats kādu laiku atpakaļ uzstādīju un esmu vīlies. Mājas lapā aprakstītā informācija ir maldinoša. Reāli sistēma pie +5 grādiem beidz darboties un visa apkure strādā tīri uz elektrību. Rēķini ļoti augsti! Sazinoties ar kantori visu atbildību no sevis noveļ, saka esot tikai ražotājs un tirgotājs un nekādus kompromisus nerod. Arī ar viņu ieteikto montieri sazināties nav iespējams. Montieris solīja par nelielu piemaksu uzlikt jaudīgāgu kompresoru...

A Andrejs 01.02.2018
Komentāri 0 Santehnika

STAFOR - Viltojums?

Viltojums? Krāpšana? Nopirku Hermētiķi guļbūvēm 0.3l iepakojumā-sastāvā lineļļa u.c. piedevas, bet ieskatoties redzams-uzlīmētajai etiķetei spīd cauri pavisam citi uzraksti. Notīrīju un apakšā redzams (oriģinālais?) iepakojums-sia Tenax Logu ķite uz akrilpolimēru bāzes. Tiek pārdots kā ekoloģisks produkts ar lineļļas sastāvu, bet patiesībā -?

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes