Riga Cruises Company

Riga Cruises Company SIA
Adrese: 11. novembra krastmala 29
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 28218888
Kategorija: Atpūta / Izklaide
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Riga Cruises Company - Sūdzības un atsauksmes

Rigacruises.com - Slikts serviss

Slikts serviss Uzņēmums http://www.rigacruises.com/ , Kaspars Lavrovs ar saviem darbiniekiem, organizēja mūsu uzņēmumam braucienu ar kuģīti "Jelgava", iekļaujot ēdināšanu uz kuģīša. Diemžēl netika izpildītas vairākas iepriekšējas vienošanās un solījumi par pasākuma norisi. Rezultātā cilvēkiem pasākuma laikā uz kuģīša nācās piedzīvot nepatīkamas situācijas, kā piemēram- pusstundu pirms noteiktā laika tika paziņots, ka vairāk kuģītis nav apmaksāts, attiecīgi visiem nekavējoties jākāpj nost. Cilvēkiem, kuri pec...

SIA Riga Cruises Company - KRĀPNIEKI UN MEĻI!

KRĀPNIEKI UN MEĻI! VIESIEM!!! Uzmanieties no sadarbības ar šo kompāniju, kuru menedžē Edgars Lazdiņš un Kaspars Lavrovs, pasūtījām pasākumu- rezultātā- neko nedabūjām- naudu ar atpakaļ neatdeva! Solījumi, solījumi, solījumi un nekas vairāk. Kad pieteicām pasūtījumu- visu varam visu protam- rezultātā NEKO NEDABŪJĀM! Nevienai tūrkompānijai vairs neiesakām ar šīm personām un SIA sadarboties!

"Riga Cruises Company" - Parādnieki

Parādnieki Uzmanieties no jebkādas sadarbības ar šo kompāniju, jo tie nemaksā naudu par sniegtajiem pakalpojumiem. Krāpnieki!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes