RBRS

www.rbrs.lv
Adrese: Atlantijas iela 23,
Rīga
Latvia - LV-1015
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 26426499
Informācija:

RBRS - profesionāls metālapstrādes un mašīnbūves uzņēmums.


Metālapstrādes un mašīnbūves nozarē tiek veikti dažādi procesi, kuru mērķis ir izveidot kvalitatīvus un precīzus metāla izstrādājumus. Šie procesi ietver metāla sagriešanu, deformāciju, savienošanu, apstrādi un mašīnbūves procesus. Katrs process var ietvert dažādas metodes un tehnoloģijas, kas atkarīgas no tā, kas tiek ražots un kādus parametrus tam vajag atbilst. Galvenais mērķis ir radīt izturīgus un funkcionālus metāla izstrādājumus, kas atbilst klientu vajadzībām.

Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Būvniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
1
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

RBRS - Sūdzības un atsauksmes

RBRS - Krāpšana

Krāpšana Šā firma uzņem darbniekus, bet nemaksā laicīgi algu, pēc manas esošās informācijas vairākiem darbniekiem nav izmaksāta laicīgi alga un dārbniekiem kurus piespiedā parakstīt atlūgumu pēc darba devēja prasībām, nav izmaksāta darba alga un atvaļinājuma nauda kura pēc darba līguma NR.DL-19/10 nav izmaksāta, atvaļinājuma darba dienas ir 31. diena. Lūgums neskaidrojuma rakstīt.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes