Pro Dev

Ar atbildēm
Apskatīt statistiku

Pro Dev - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaPro Dev - Neimaksa algu

Neimaksa algu Es 16 julija biju rakstijis par buvuznemumu Pro Dev ka Es stradaju minētajā firma par mūrnieku objekta čaka iela 134. Maksāja par izdarīto darbu. No sakuma maksāja algu kaut ar kavēšanos. Tagad kad objekta visi murešanas darbi ir beigusies buvuznemums ateicas maksat par izdarīto darbu. Man piezvanija darba vaditajs un solija ka 21 julija tiks parskaitita uz manu kontu mana alga,bet solijums netika pildits.Sazinajos ar bijusiem darba biedriem un prasiju kad bus alga vini man pateica ka buvuznemums tikai sola izmaksat algu

AtrisinātaPro Dev Buvniecibas uznenemums - Neizmaksa algu

Neizmaksa algu Es stradaju minētajā firma par mūrnieku objekta čaka iela 134. Maksāja par izdarīto darbu. No sakuma maksāja algu kaut ar kavēšanos. Tagad kad objekta visi murešanas darbi ir beigusies atsakās maksat par izdarīto darbu. Palīgstrādnieks kurs atrada citu darbu, kad prasīja savu algu darba vadītajam mrtinam viņš pateica li prasa pasūtītajam.