Privātā pamatskola Gaismas tilts 97

Gaismas tilts 97 SIA
Adrese: Nākotnes iela 3
Ķekava
Ķekavas nov.
Latvia - LV-2123
Tālrunis: +371 67937884
Kategorija: Izglītība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Privātā pamatskola Gaismas tilts 97 - Sūdzības un atsauksmes

Privātā pamatskola Gaismas tilts 97 - Skolotājas nepatiesa izturēšanās

Skolotājas nepatiesa izturēšanās Ķekavas vidusskolas skolotāja Inga Lagziņa, nepatiesi izturās pret bērniem. Neejot Ingas Lagzdiņas korī, skolotāja bērniem liek nesekmīgas atzīmes, kas neatbilst skolēna prasmēm. Ja tu ej korī, neskatoties, ka tavas zināšanas ir sliktākas Inga Lagzdiņa liek skolniekiem ļoti labas, un neatbilstamus vērtējumus skolēnu zināšanām. Direktore šo sūdzību nerespektē.

Privātā pamatskola Gaismas tilts 97 - Skolotāja Inga Lagzdiņa emocionāli un fiziski ietekmē bērnus

Skolotāja Inga Lagzdiņa emocionāli un fiziski ietekmē bērnus Ķekavas vidusskolā un privātskolā Gaismas tilts 97 strādā skolotāja Inga Lagzdiņa kura ne tikai izturās emocionāli vardarbīgi pret bērniem, bet atļaujās arī iesist skolniekam. Konfliktus risina neprofesionāli. Cieš bērni. Ari vēršoties pie direktores pēc palīdzības nekas netiek atrisināts.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes