Pinokio-R

Pinokio-R SIA
www.pinokio-r.lv
Adrese: Īslīces pag., "Raņķi"
Bauska
Bauskas nov.
Latvia - LV-3901
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 29162137
Kategorija: Būvniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
2
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Pinokio-R - Sūdzības un atsauksmes

Pinokio - R - Krapsana

Krapsana Jau palasot sūdzības par šo uzņēmumu, secinu, ka mana sūdzība nebūs nebūt pirmā. Redzot komentāros, ka ari pats Gido šo lapu apmeklē. Gribu vērsties tiesi pie viņa paša, jo citāda ceļa nav iespējams sazināties. Gido! Saprotu, ka esi policists, vai jau bijušais, tādēļ, visādi draudi tev ir ka pilei ūdens. Tāpēc, ja nepildīsi vienošanos, mana vārda pie tevis versisies jurists ar konkrētu pretenzijas vēstuli. Protams, mašīna tiks iedarbināta. Tev to vajag?

Pinokio - R - Krāpšana

Krāpšana Samaksājām rēķinu 28.04.2016. preci bija jāpiegādā 5 darba dienu laikā, šodien jau 17.05.2016. uz telefonu neatbild un prece nav piegādāta. Uzņēmuma saimnieks strādā Bauskas policijā, kas ārpus darba krāpj cilvēkus. Ir gudrs neko nedara rakstiski. Esiet uzmanīgi.

9 997711 17.05.2016
Komentāri 0 Ražošana

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes