Octas.lv

RD AB SIA
Adrese: Austrumu iela 14
Ogre
Ogres nov.
Latvia - LV-5001
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 26666886
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Apdrošināšana
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
3
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Octas.lv - Sūdzības un atsauksmes

Octas.lv - Spama regulāra sūtīšana

Spama regulāra sūtīšana OCTAS.lv regulāri sūta uz manu mobilo telefonu spamu pār mani nekad nepiederošiem automobiliem ar brīdinājumiem, ka tiem izbeidzas OCTA. Zvāni uz firmu ar sudzībam nekādu rezultātu nesasnedza. Nekādas iespējas atrakstīties no spama nav.

Octas.lv - lena stradasana

lena stradasana Labdien! velejos pateikt, lai nesasienaties ar octas.lv ja polisi pasutat pa pastu-nevar ierakstitu vestuli atsutit vesalas tris nedelas-ieprieksejo gadu tas pats

Octas.lv - Nepareizi noradītas octas cenas

Nepareizi noradītas octas cenas Pirms pirkt octu, izmantojot e-pakalpojumu caur www.octas.lv, pārbaudiet katru piedāvājumu tiešā apdrošināšanas kompānijas saitā, jo salidzinājumam piedāvātas cenas un kā rezultātā "visizdevīga cena Jūsu automašīnai" nav aktuālas un nav ņemti vērā kompānijas atlaides, ākcijas. Tāda pati salidzinājuma analīze citos saitos arī var būt nekorekta, bet tomēr daudz precīzāka.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes