Jugla - L & Co frizētava

Jugla - L & Co SIA
Adrese: Brīvības gatve 430
Rīga
Latvia - LV-1024
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67521158
Darba laiks: 8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 18:00
8:00 - 15:00
Kategorija: Skaistumkopšana  •  Skaistumkopšanas saloni

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
5
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Jugla - L & Co frizētava - Sūdzības un atsauksmes

Jugla - L & Co Frizētava - Kājas nags slikti nofrizēts

Kājas nags slikti nofrizēts Sveiki, es biju griezīti nagzinus pie manējie mīļākiem frizieriem. Zinot to ka man ļoti liels nags un vajadzēs profesionālu frizieri lai nofrizētu šo lielu nagzlaku. Tāpēc biju aizgājusi ar savam lielajam pēdām uz Jugla frizētnieku un tas man burkaniski izbojāja kājas nagžļaku tik traki kad es pat nesaprotu kam tas nags pieder jau vairāk. Ļoti bail par savējo nagžlaku un nožēlots kad gaju tur. Https://www.youtube.com/watch?V=a8riios3thg

Jugla - L & Co Frizētava - Nekvalitatīvs darbs

Nekvalitatīvs darbs Labdien! Gāju uz šo salonu, lai uzliktu gēla laku uz roku nagiem. Gēla laka tika uzlikta nekvalitatīvi. Aizejot mājās, pēc 3h gēla laka no dažiem pirkstiem nogāja. Nav zināms arī cenu izcenojums. Vismaz es tādu neredzēju. Čeku arī neizsita. Neiesaku doties uz šo salonu.

Jugla - L & Co Frizētava - Slikts serviss

Slikts serviss Ātri un nekvalitatīvi. Mans pieraksts mistiski pazuda, nācās gaidīt kād kāda friziere mani paņems. Griezumu un matu mazgāšanu veica 25. Min. Aplēja man topu vēl ar ūdeni, labi kā nākot mājās bija jaka ar ko piesegt ūdens pēdas uz apģērba. Pārēju no priekšas uz muguru, tā arī neuztaisīja. Pakāpeniskais griezums uz matiem bija kā trīs taisnas līnijas. Matiem necentās uztaisīt maigu pērēju. Nācās pierakstīties citā salonā uz korekciju.

Jugla - L & Co Frizētava - Slikts manikīra meistars

Slikts manikīra meistars Uzmanieties no manikīres Olgas! Strādā ļoti pavirši, sagriezt jūsu pirkstus šai darbiniecei izdodas ļoti ātri. Kutikulu likvidē ļoti pavirši, laku uzklāj nevienmērīgi. Sabojājot klienta rokas, nekautrējas samaksu paņemt kā par kvalitatīvu manikīru. neizsniedz darījumu apliecinošu dokumentu (ne čeku, ne kvīti!).

Jugla - L & Co Frizētava - Nepietiekamas zināšanas

Nepietiekamas zināšanas Pēc savas rindas sagaidīšanas vīriešu zālē meistare atsakās apkalpot,jo nemākot nogriezt ezīti..īso,taisno,(площадку)(Viņiem tas laikam "prezidents" saucas,jeb pusbokss). Lūdz griezties pie vecākās meistares,kura arī atsaka,jo esot aizņemta un vispār iesaka iepriekš pierakstīties,lai ko tik sarežģītu nogrieztu.Līdz šim vismaz 10 gadus esmu tikai tur regulāri griezis matus,bez visādiem pierakstiem un rindas kārtībā..un tikai iepriekš minēto matu veidojumu.Līdz šim pat dzirdējis nebiju,ka tā arī frizētavās var notikt,bet šoks bija negaidīts.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes