Jacina

Jacina IK
Adrese: Lāčplēša iela 17 - 1
Krāslava
Krāslavas nov.
Latvia - LV-5601
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +37128675525
Fakss: +371 65621730
Darba laiks: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 14:00
slēgts
Kategorija: Būvniecība

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
6
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Jacina - Sūdzības un atsauksmes

Jacina IK - Krāpšana

Krāpšana Внимание - МОШЕННИКИ! 21-07-2023 по обьявлению на ss.lv нашёл сайт www.stiler.lv где продаются различные станки. В данный момент у этого сайта есть клон по адресу www.navil.lv. Сайты выглядят совершенно оинаково и относятся к фирме JACINA IK, согласно информации Lursoft. JACINA IK не доставила оплаченный мною товар по сегодняшний день 24-01-2024.

Jacina IK - Обман, мошенниеки, деньги берут - товар не доставляют.

Обман, мошенниеки, деньги берут - товар не доставляют. Внимание - МОШЕННИКИ! 21-07-2023 по обьявлению на ss.lv нашёл сайт www.stiler.lv где продаются различные станки. Провёл переговоры по указанному в контактах телефону, говорящий представился как Илья. Обещал доставить за две недели, договорились что предоплата 50%, остальное при получении. Заплатил EUR 938,60 - ничего не получил. Денег не вернули.

Jacina IK - IK Jacina - Krāpšana

IK Jacina - Krāpšana 2023. Gada maijā pasūtīju preci no IK Jacina, kuru solīja piegādāt 2 nedēļās. Pēc priekšapmaksas saņemšanas 2 mēnešus katru nedēļu Sola piegādāt preci, bet to nepiegādā. Pēc termiņu neievērošanas un pasūtījuma atcelšanas Sola naudu atgriest. Tas netiek darīts 3 nedēļas. Pārskaitījums tiek atgriezts tikai pēc parādu piedziņas biroja iesaistes. Neiesaku nevienam, pazaudēts laiks, nauda parādu piedziņai, bezjēdzīga komunikācija un solījumi no ik jācīna puses.

Jacina - Krāpšana

Krāpšana Ar šo gribu informēt citus par to ka firma Navil (juridiski jacina ik) rīkojas krāpnieciski, jo 4. Nedēļu laikā man neatdeva preci (durvis) par kurām bija samaksāts. Pēc četrām nedēļām prasīju lai atgriež naudu. Naudas apmaksu trīs reizes pārnesa uz citām dienām, atrunājoties ar visādām grāmatvediskām muļķībām. Ja negribat riskēt ar savu naudu un nenormāli ilgo preces gaidīšanu bez kaut kādas garantijas, iesaku šo veikalu apiet ar līkumu

Jacina IK - Slikts serviss

Slikts serviss Garantijas servisa nav. Neiesaku neko no viņiem pasūtīt, jo brāķa gadījumā jūs nekādu garantijas servisu nedabūsiet. Problēmas nāksies novērst par saviem līdzekļiem. Iegādājos no šī uzņēmuma 2gb Pvc ārdurvis. Pēc 2 nedēļu lietošanas sabojājās slēdzene - abām durvīm. Tātad brāķis viennozīmīgi. Aizsūtīju uzņēmumam pretenziju/pieteikumu par brāķētām slēdzenēm. Problēma tiek risināta jau vairāk nekā mēnesi. Paši viņi ar mani nesazinās par iespējamo risinājumu. Uz maniem zvaniem atbild un katru reizi slēdzenes tiek solītas uz nākamo nedēļu. Nu tā, jau vairāk kā 5 nedēļas.

Jacina IK - Плохой сервис

Плохой сервис Заказали окна в Краславе. И вместо обещанных максимум двух недель ждали семь и выяснять что к чему нужно было самим. Окна поставили на скорую руку, шпаклёвку нужно снимать с мебели и всего вокруг. Наружнюю отделку необходимо переделывать из-за незаконченнсти и края подоконников были закрашенны краской во время внутренней отделки. Непрофессионально, неуважительно и грязно!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes