GT Garage

D2D SIA
Adrese: Krustabaznīcas iela 12c
Rīga
Latvia - LV-1006
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: + 371 23777337
+371 27760935
Informācija: Juridiskā adrese
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Autoservisi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

GT Garage - Sūdzības un atsauksmes

GT Garage - Slikts serviss

Slikts serviss "Atceries! Kvalitāte ir mūsu autoservisa prioritāte! " skaists lozungs, bet tik nepareizs, ka pat smiekli nāk. Mana pieredze ar šo servisu? Paldies, nekad mūžā nevienam neiesaku tur labot savu auto. Cik profesionāli pret tevi izturas, tik viss lielā dir*ā salabots. Teikšu tā, īsumā - nauda un ne maza izmesta vējā, jo salabotā lieta ir nosacīti salabota, viss ir tik "hitra" apiets un sataisīts, lai tā problēma nerādās, bet izrādās aizdzenot uz citu servisu, speciālists rāda kā tu esi ap*ist...

R Rikkolv 06.07.2023
Komentāri 0 Autoservisi

GT Garage - Slikts serviss, krāpšana

Slikts serviss, krāpšana "kantoris" zem katras kritikas, defektu nevar atrast kaut citā servisā meistari konstatēja to 15 min. Laikā. Te mašīnu noturēja 3 dienas un katru reizi citi pieņēmumi kas varētu būt par vainu. Čekus neizsniedz un tas viņu servisa īpašnieks Elviss Dimze ir reti pretīgs tips. Domāju te būs darbiņš gan Vid, gan darba inspekcijai!

GT Garage - Nesaprotama cenu politika

Nesaprotama cenu politika Kad zvanīju uz servisu man teica ka krāsošanas pakalpojuma cena ir 120 _150 euro pa detaļu. piesakos ,aizvedu mašīnu vajadzēja nokrāsot 2 detaļas kas ir saskrāpēts. vel reiz paprasīju cik tas maksas servisa pienemejam, atbilde bija ka ar visu izjaukšanu un salikšanu līdz 300 euro, vel bija pasaukt meistars kas to novērtēja. Beigas sanāca ka 120+150 pa detaļu krāsošanu, 75 materiāli un 35 izjaukšana salikšana. koopa sanāca 380euro. Tiešām ka cena nav iekļautas materiāli ja nav tad vajag klientus brīdināt. Ja tāda attieksme un nesaprotama cenu politika nerekomendēju apmeklēt šo servisu.

K K13 29.10.2020
Komentāri 4 Autoservisi

GT Garage - Autoserviss

Autoserviss Kāpēc NEvajadzētu izvēlēties un uzticēties "GT GARAGE" Situācija tāda,ka automašīnai vajadzēja sametināt KREISĀS PUSES arku un sataisīt bamferi. Vienojos jau par cenu un termiņu. Cena bija 350eur un termiņš bija nedēļas laikā. Pēc 3dienām saņēmu zvanu,ka nepieciešams atbraukt apskatīties darba procesu un saskaņot tālākās darbības. Aizbraucot ahujel.. Mašīna stāv ārā, vaļā un LABAJĀ PUSĒ arkai izdauzīts caurums. Kreisā arka ir tikai noslīpēta un,kā vienojāmies par remonta komplekta metināšanu...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes