EM Solution

EM Solution SIA
www.emsolution.lv
Adrese: Krustabaznīcas iela 11
Rīga
Latvia - LV-1006
(Faktiskā adrese:)
Tālrunis: +371 60001360
Informācija: Sauszemes kravu pārvadājumi, muitas pakalpojumi, jūras kravu transports, kravu apdrošināšana, noliktavu pakalpojumi, vietējie kravu pārvadājumi, starptautiskie kravu pārvadājumi,refrižeratoru kravas, negabarīta kravu pārvadājumi, dzelzceļa kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi, salikto kravu pārvadājumi, pilnas masas kravu pārvadājumi, bīstamas kravas.
Kategorija: Auto / Transports  •  Kravu pārvadājumi

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
1
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

EM Solution - Sūdzības un atsauksmes

EM Solution SIA - Krāpšana

Krāpšana Uzņēmums Sia "EM Solutions" nav apmāksājis rēķinus par pārvadājumiem. Kopējā parāda summa 4782.00 EUR. Pēc zināmas informācijas ir parādā arī citiem uzņēmumiem par kravu pārvadājumiem. Tās valdes priekšsēdētājs Edgars Matīss pasludinājis maksātnespēju uzņēmumam SIA "EM Solutions" 27.12.2018, un jau atvēris jaunu uzņēmumu Sia "Ultra Forwarding", lai turpinātu naudas izkrāpšanas afēras no pārvadātājiem.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes