Cokols Buvniecība

SIA COKOLS
Adrese: Kārļa iela 3
Valmiera
Latvia - LV-4201
(Galvena biroja adrese)
Tālrunis: +371 28649079
Informācija: Annas iela 2-6
Valmiera, LV-4201
Juridiskā adrese
Darba laiks: 8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
8:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

25%
Sūdzības
4
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Cokols Buvniecība - Sūdzības un atsauksmes

SIA Cokols - Krāpšana

Krāpšana Vēlos brīdināt par negodprātīgu uzņēmumu Valmierā SIA Cokols, vai par personu, kura vada šo uzņēmumu - Rolands Cinis, dzimis 1980.gadā, jo šodien SIA Cokols, rīt jau cits nosaukums. Ilglaicīgi netiek veikta darba samaksa, sākotnēji tā ir kavēšanas 1 - 2 nedēļas, vēlāk jau mēnesis, divi, u.tml. Līdz beidzot patvaļīgi pārtrauc darba attiecības un tādējādi uzskata, ka viss ir atrisināts. Vēlos brīdināt gan darba ņēmējus, gan sadarbības partnerus darījumus ar šo personu nekārtot!!!

AtrisinātaCokols Sia - Nemaksā

Nemaksā Ar šo firmu nesadarbojaties tīrākā cilvēku krāpšana lielākā daļa objekti sačakarēti algu nemaksā ir tikai solījumi nožēlojami par tādu uzņēmēju Rolandu Miezi

I ino 21.12.2015
Komentāri 0 Būvniecība

Cokols Sia - Par nemaksātu algu

Par nemaksātu algu Nekad neielaidieties ar šo uzņēmumu. Nesamaksā par darbu par 3 mēnešiem. Visu laiku sola un kauc, lai neaiziet prom. Maksā uz rokas, nodokļus nemaksā. Darbiniekus liek izveidot mikrouzņēmumus, lai nemaksāt nodokļus. Pats īpašnieks brauc uz ārzemēm atpūsties. Laikam par parādiem pašam jau salauza kāju.

Cokols Sia - Darbinieku atalgojums,darba kvalitate

Darbinieku atalgojums,darba kvalitate Sveiki!Velētos pabrīdināt par kādu jaunu firmu Valmiera. Saņemas strādniekus ka studentus tā ari kratīgus ģimenes cilvēkus kas tiešam pieprot savu amatu un ietur viņiem algas līdz iekrājas pārāk daudz, liek parakstīt parādzīmi mistisku vai neko nesakot pārtrauc jebkādas darba attiecības ar strādnieku nenomaksājot pat nodokļus. Pēctām uz zvaniem neatbild un savu godīgi nopelnīto naudu vari iegravēt skursteni.Jebkuram objektam regulāri tiek kavēti termini un pārsniegtas izmaksas jo naudu izņem...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes