Carlife

SIA CARLIFE
Adrese: Saulkrastu iela 2,
Rīga
Latvia - LV-1026
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 28319269
+371 27404895
Fakss: +371 67344480
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

50%
Sūdzības
2
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Carlife - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaCarlife - Pārmēru dārgs serviss arī vecākiem auto.

Pārmēru dārgs serviss arī vecākiem auto. Ja negribās pārmaksāt par nemākulīgu servisu , neiesaku . Labo tikai tad , ja vien pašiem ir reāls ienākums. sīkumus līdz galam nesataisa - pasaka , ka nesanāca , bet par darbu tāpat jautās maksāt - varēsi maksāt vēl un taisīt citur. Piedāvās sākumā dārgāko variantu , tad domās alternatīvas, bet arī tikai tad , ja būs ieinteresēti. Ziemā auto nelēca - aizvedu , nomainīja man akumulatoru , kaut nākamajā reizē izrādījās , ka degvielas filtrs vainīgs. PUBLISKS FUJ TĀDAM AUTOSPORTISTIEM PIEDEROŠAM SERVISAM!!!

Carlife - remont avtomobilja

remont avtomobilja Ubitj serviss.Nechego neumejut delatj,denjgi derut.I eto proverenno uzhe ne raz.Takoe oschuschenie kak budto tam postojanno nakurenie mastera(esli ih tak mozhno nazvatj)rabotajut.Tak chto avtoljubiteli obhodite etot serviss storonoj,moj vam sovet

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes