Amarina

AM Holding SIA
Adrese: Valguma iela 20
Rīga
Latvia - LV-1048
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 66118778
Darba laiks: 9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Skaistumkopšana  •  Skaistumkopšanas saloni
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

42%
Sūdzības
3
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
10
Apskatīt statistiku

Amarina - Sūdzības un atsauksmes

Amarina - Krāpšana

Krāpšana Sirsnīgu paldies saku veikalam “Amarina”. Esmu nogaidījusi 8 dienas kopš pasūtijums tika apmaksāt uz 9 dienas es sāku aizdomāties par krāpniekiem un aizbraucu uz veikalu ar jautājumiem “kur mans sūtījums? ” jo maksimālais piegādes laiks ir 5 dienas uz ko esmu dabujusi atbildi “uzgaidiet mazliet pasaukšu priekšnieci. ” beigās priekšnieci neesmu redzēJusi un neesmu runāJusi jo bija aizņemta ar “telefona sarunām” bet nu mēs nepieveršam uzmanību kad cilvēks gaida ar printezijām. Nogaidiju vēl 10...

Amarina - Profesionālī matu šampūni

Profesionālī matu šampūni Amarina ir labs veikals, kur var atrast profesionālus šampūnus. Man ļoti patīk, ka šeit varu iegādāties augstas kvalitātes matu kopšanas līdzekļus. Šampūni no Amarina man patīk un rūpējas par maniem matiem. Noteikti turpināšu iepirkties šajā veikalā.

AtrisinātaAmarina.lv - Slikts serviss un Ķinas materiāls, slikta kvalitāte

Slikts serviss un Ķinas materiāls, slikta kvalitāte Esmu vienkārši šokēta par meistares AMARINA.LV darbu un attieksmi pret klientiem. Pieņemšanas laikā aizrādiju, ka nags ir nepilnīgi nokrāsots al laku, meistare palika dusmīga un pateica man, ka ta ir tikai laka, un viņai klientu esot loti daudz un jaunus nevajag! Es esot piekasīga! Bet patiesība nagi patiesam ir loti nekvalitatīvi noklati ar laku. Nevienam neieteiktu iet salonā AMARINA.LV. lai vienkarsi izmestu naudu un sabojātu sev garastāvokli! Jau 4. dienā laka vienkārši sāka atdalīties no naga. Tā ir..ja materiāli ir no Ķīnas. Pirmo reizi redzu tādu meistari un tādu attieksmi!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes