www.sudzibas.lv TSC autorizēts serviss Vissliktakais serviss Latvija

TSC autorizēts serviss - Vissliktakais serviss Latvija

Самый худший сервис с которым я сталкивался за всю жизнь. В начале мая отдал индукционную плиту по гарантии на ремонт, сказали что сделают в течении 7 дней. Через 7 дней получил сообщение что ремонт продливается еще на 7 дней, и так меня кормят завтраками и сообщениями уже больше месяца. Не могут сообщить причину поломки, какой ремонт требуется тоже не обЬясняют, и на вопрос когда в конце концов будет готова плита не дают ответа.

Atbilde no TSC Serviss Support Pārstāvja atbilde 6 min atpakaļ

Labdien! Lūdzu nosūtiet remonta numuru uz [email protected], mēs pārbaudīsim, kādēļ remonts ir aizkavējies. Parasti remonta termiņu ietekmē rezerves daļu pieejamība ražotāju noliktavās un to piegādes laiks, pats remonta process nav ilgs, ja ir pieejamas rezerves daļas.

J

latv Debill 7 st atpakaļ

d-e-n-a-c-i-f-i-c-e-t un izsūtīt lopu vagonā uz kautuvi trolli-komentāru kraslavieti = labi padarīts darbs, ļaujot pasaules dzīvot mierā un saticībā

latv Debill 6 st atpakaļ

deportēts un nokauts klauns-komentārs kraslavietis = labs meslojums, un pasaule atbrīvota no ļaunuma

latv Debill 6 st atpakaļ

kraslavietim bija paredzēts kļūt par a*orta atlieku, bet tomēr izlīda caur savas mamkas d*benu.

Groundhog Day 6 st atpakaļ

«Kāda ir tava sapņu sieviete?»
«Ap gadiem četrdesmit, mazliet apaļiga,
nēsā brilles un atturīgus kostīmus.
Ne pārāk glīta, taču kopj sevi.»
«Hmm, dīvaini.
Parasti visi vīrieši sapņo par jaunām un seksīgām skaistulēm!»
«Vai es varu turpināt? Viņa strādā par notāri.
Kādu dienu man piezvana un saka:
«Nomiris jūsu bagātais onkulis,
un jūs esat vienīgais viņa testamentā.»