SmartPosti (iepriekš Itella Logistics) - Slikts serviss

Labdien. 27.01. 2026 man pienāca sms izziņa par sūtījuma saņemšanu Siguldas smartposti pakomātā. 28.01 es devos uz šo pakomātu lai saņemtu
sūtījumu, nospiežot iesūtīto sms pin kodu durtiņas nevērās vaļā, izmēģināju atkārtot vairākas reizes bet durtiņas neverās. Tad es nolēmu piezvanīt
uz konsultatīvu telefonu smartposti, vēl divas reizes kopā ar konsultantu mēģinājām ievadīt pin kodu bet durtiņas tā arī neatvērās. Es piedāvāju
tad lai kurjers atved uz mājām, konsultants piekrita. Pēc izsekošanas varēja redzēt kā sūtījums ir piegādāts uz smartposti škirošanu Rīgā,
kur tas atrādās līdz 3 februārim. Spečuki škirošanā nolēma ka nav obligāti ievērot konsultanta ieteikumus un 3.02 sūtījumu aizveda uz raibai suns
pakomātu. Konsutanti baidas pieņemt pašu lēmumus. Jo birokrātiskā sistēma kura pastāv smartposti visu noslaucis zem tepiķa. Lai noturētos
darbā konsultanti melo un atvainojas.

Atbilde no SmartPosti (iepriekš Itella Logistics) Support Pārstāvja atbilde 9 st atpakaļ

Labdien,

Paldies, ka sazinājāties ar mums un detalizēti aprakstījāt radušos situāciju.
Vispirms vēlamies patiesi atvainoties par radītajām neērtībām un negatīvo pieredzi. Situācija, kurā pakomāta durtiņas neatveras, kā arī turpmākā sūtījuma apstrāde nav pieļaujama un neatbilst mūsu standartiem. Diemžēl notika procesuāla cilvēciska kļūda, kas ir nodota atbildīgajām personām izvērtēšanai un procesa uzlabošanai, lai šādas situācijas neatkārtotos.

Mēs saprotam Jūsu neapmierinātību arī par to, ka klientu atbalsta speciālisti šajā gadījumā sniedza ierobežotu informāciju un tas nekādi neattaisno radušos situāciju un komunikācijas nepilnības.

Paldies, ka pievērsāt mūsu uzmanību šim gadījumam -Jūsu atsauksme mums ir ļoti svarīga, lai uzlabotu gan tehniskos risinājumus, gan iekšējos procesus.

Ar cieņu,
SmartPosti klientu atbalsts