www.sudzibas.lv Sia Management Technology Sia Management Technology - Krāpšana, nemaksāšana, izvairīšanās

Sia Management Technology - Sia Management Technology - Krāpšana, nemaksāšana, izvairīšanās

Rakstu tās personas vārdā, kura atbildēja par elektroinstalācijas darbiem. Objekts atradās Vītolu ielā 2, un mūsu brigādi nolīga uzņēmums "Management Technology", kuru pārstāvēja Oskars Gertners. Lai gan tika noslēgti līgumi, to nosacījumi tika pastāvīgi pārkāpti. Regulāri kavējās maksājumi 2 nedeļas in vairak, turklāt mēnešiem ilgi objektā netika piegādāti materiāli, tādējādi liedzot strādniekiem veikt uzticētos pienākumus. Uzņēmums izrādīja nolaidību pret strādniekiem un aizturēja viņu personīgās mantas; lūgumi tās atdot tika vai nu ignorēti, vai arī noraidīti, aizbildinoties ar laika trūkumu. Sazināties un atrisināt šo problēmu ir praktiski neiespējami. Oskars Gertners mēģināja īstenot shēmu, ar darba izpildi un samaksu skaidrā naudā. Es nevienam neieteiktu ar viņiem saistīties vai sadarboties. Nekas labs no tā neiznāks.