www.sudzibas.lv Salon Line Slikts serviss

Salon Line - Slikts serviss

Slikts serviss. Esmu vīlusies par sūtījumu, kuru saņēmu. Matu kondicioniera vietā saņēmu šampūnu.
(ACIDPRO COMPLEX Skābju kondicionieris matiem). Šis bija tas, kondicionieris, ko pasūtīju.
Administratore, nespēj paskaidrot kāpēc tāda kļūda. Pēc sarunas ar viņu likās, kad viņa nesaprot vispār, kas ir preču pavadzīmes.

Papildināts E*****E 6 st atpakaļ

Noteikti vairs neko šeit nepasūtīšu un neiesaku citiem kaut ko šeit pasūtīt.

Atbilde no Support Pārstāvja atbilde 1 st atpakaļ

Labdien, Līga

Atbildot uz Jūsu pretenziju, informējam, ka esam atkārtoti pārbaudījuši minēto produktu ACIDPRO COMPLEX Skābju šampūns matiem 1000 ml un ACIDPRO COMPLEX Skābju kondicionieris matiem 1000 ml atlikumus mūsu noliktavā. Visi dati pilnībā sakrīt, tādēļ varam apstiprināt, ka pasūtījums ir izsūtīts precīzi atbilstoši Jūsu 17.11. iesniegtajam pasūtījumam nr. HBDAOIVRN
No mūsu telefona sarunas sapratām, ka Jūsu bažas ir saistītas ar to, ka produkta etiķete ar norādi: ACIDIFYING HAIR CONDITIONER iespējams, neatbilst iepriekš redzētajai (tas ir saistīts ar ražotāja veiktajām iepakojuma dizaina izmaiņām), tāpēc radusies sajūta, ka iepakojumā varētu būt šampūns, nevis kondicionieris. Taču gan Jūsu nosauktais nosaukums ( ACIDIFYING HAIR CONDITIONER ), gan preces kods pilnībā atbilda tam, kas norādīts e-veikalā un pirkuma pavaddokumentos.
Ņemot vērā minēto, secinām, ka mūsu izsūtītā prece atbilst Jūsu pasūtījumam, un mūsu pusē neatbilstības nav konstatētas.
Tomēr, ja Jums joprojām ir jebkādas šaubas par produkta saturu vai etiķetes pareizību, lūdzam sazināties ar šī zīmola oficiālo pārstāvi Latvijā (kontaktinformācija norādīta uz produkta iepakojuma), lai situāciju nepieciešamības gadījumā izvērtētu detalizēti, iesaistot ražotāju.
Kā arī telefona sarunā laipni Jūs informējām - ja prece nav bijusi atvērta, lietota un ir sākotnējā tās izskatā - interneta veikalā iegādātas preces var atgriezt 14 dienu laikā.

E