Weight Loss.

Varbūt, kāds zina parādījušās Latvijā tievešanas tabletes -Weight Loss.Kādas atsauksmes?..

U undine 04.09.2012

Atbildes (103)

E elluu 06.09.2012

cilvekam nav jaubut trakam lai ko pameginatu, tas ir izaicinajums laika trukuma delj, ir tadi kam pat gribot nesanak laikam sportoshanai, kaa var domat par dietu tadi cilveki kam ir gimene un un jagatavo kartigs cilveku ediens, nevis visa gimenite dieta jaievelk...
Undine, visnotalj samazina apetiti personigi man 100%, tik tagad saku lietot pirmaas dienas.. un negribaas ari taas garsigajam vakarinjas ..
Smiiknja vispirms palasi kas ir shaja Weight Loss ;)

E elluu 06.09.2012

es atzistu ka Be Light kas ir pasutams top-shop, ir nekam nederigs..!!!

E elkora 09.09.2012

Es lietoju 3 dienu, svara zudums pagaidām 800g pa divām dienām... ēstgriba īpaši nav mazinājusies, bet saldumus gan neprasās... ēšanas ziņā neko pārak krasi mainījusi neesmu, ja neskaita to, ka neēdu pēc plkst.18.00.
Redzēs, cik būs nomests pa nedēļu, tad varēs runāt vai ir kāda jēga vai nav no viņām..
Ā, un pašsajūta ir laba, nev ne sirdsklauves, ne trīcošas rokas, nekādas citas baiso stāstiņu sekas... :)

M maskate 10.09.2012

Es arī 4 dienas, kā sāku lietot šīs tabletes.Nekādas sliktas pašsajūtas nav, ēdu kā parasti.Svaru zaudējusi gan arī vēl neesmu, bet tāda viegluma sajūta gan ir vēdērā:)

I Ilmis 13.09.2012

Tas viss ir tīrākās blēņas. Es nopirku un izlietoju visu iepakojumu trīs tabletes dienā kā teikts pielikumā. Nejutu ne apetītes mazināšanos ne vēl kādas citas izmaiņas.Svars neizmainījās.Palūkojiet viņu mājas lapu ja to tā var nosaukt, tur stāv vienas un tās pašas atsauksmes tikai tiek mainīti datumi lai izskatās ka jaunas atsauksmes. Ierakstot negatīvu atsauksme tā tiek izdzēsta 8 stundu laikā.Tie kas te raksta par kaut kādiem zaudētiem kilogramiem ir no tā paša biznesa aprindām. Tauta neesiet naivi tā ir naudas izmānīšana es duraks uzķēros nedariet to citi. Labāk mazāk ēst un galvenais nerīt vakarā un viss notiks.

E elkora 13.09.2012

Ilmi, Tu nemēģināji atgriezt naudu, kā reklāmā solīts? man ir pagājusi nedeļa un zaudēts ir tikai 1.2kg, tapec es apsveru domu viņiem zvanīt un lūgt atmaksāt naudu...

M Marija_Sharapova 14.09.2012

lietoju nedēļu, svēršos pēc mēneša
izmaiņas nejūtu, bet tas kofeīns, kas ir iekš tablētēm dod man šobrīd tik ļoti nepieciešamo enerģiju, ko pat ar 2 stiprām rīta kafijas tasēm negūstu.
tā bacca, kas ir reklāmā tabletes sastāvā nemaz nav - vismaz nav ierakstīta ne ar vienu vārdu
jā, komentāri vecie- datumi mainās, mani komentāri, kas nedasudz ar negarīvu noti- izdzēsti
beigu galā, jā dargi tass anāk, bet kā pārtikas piedeva-vitamīnu energījas un antioksidantu sastāvs vienkārši organisma patīrīšanai šis weight loss arī nav slikts variants
apetīte gan- samazinājusies un fiziski jūtos labāk!

E elkora 14.09.2012

Tie komentāri, ko tu pats pieraksti, ir tikai tev pašam redzami, cits neviens viņus neredz, tas ir pārbaudīts... pēc laika tie tiek izdzēsti kā nebijuši... Tīrais reklāmas triks... bet par enerģiju gan taisnība... :)

R Rita Kauliņa 17.09.2012

Sveiki! Viņu mājas lapā http://pkx4.medicalnewsreporter.com/ divas reizes uzdevu jautājumu par lieko ādu- kur tad viņa īsti paliek, tik stauji zaudējot tik daudz kilogramus 10-14KG MĒNESĪ.
NEZIN KĀDĒĻ JAU OTRO REIZI ŠIS MANS JAUTĀJUMS IR PAZUDIS...
Neticu šim produktam, ja jau tik rūpīgi tiek dzēsti neērtie komentāri!!!

Ja kādam ir cita pieredze, atsūtiet, lūdzu meiliņu uz e-pastu [slēpt]@inbox.lv

E elkora 18.09.2012

Tai mājas lapā nekādi komentāri netiek publicēti, tos redzi tikai un vienīgi Tu pati, cits neviens... Un nekāda liekā āda neveidojas, jo svars nekrītas, tas tā, lai atbildetu uz Tavu jautājumu.. :D

N neticigais 18.09.2012

Cienījamie lietotāji padomājiet loģiski...firma, kura izplata produktu, reģistrēta uz mazas saliņas pie Madagaskaras( katrs var izmantojot googli to pārbaudīt:). Vai jūs iepazināties ar pasūtīšanas noteikumiem??? Tur diezgan precīzi sarakstīts, ka viņi nekādu atbildību nenes, samudžināta arī ir naudas atgriešanas shēma! +reklāmās ārkārtīgi primitīvi ir veikts tulkojums- tāpēc par nekādu Latvijas lietotāju pieredzi te runa neiet- viss ir copy paste no interneta:)
Neiekrīties un nesaindējaties! Jūs nezināt kādus mēslus jums sūta!!!Labākā gadījumā paliksiet pie sava svara- sliktākā - var iegūt neatgriezeniskas veselībs problēmas.
P.S. Īpaši man patika ka visi produkta kvalitāti apliecinošie sertifikāti ir derīgi to izsniegšanas vietā- tas nozīmē, kaut kādas salas sertifikāts figviņzin kur...tobiš Latvijā šis produkts nav sertificēts.

P.P.S. Produktu izplatītāji- nevajag te forumos vēl smadzenes skalot...tipa man ir pozitīva pieredze...lielisks rezultāts...ne visi ir muļķi...un padoms..tomēr izmantojiet internetu- ja kaut kas interesē tomēr centieties noskaidrot sīkāk ko taisāties lietot- īpaši tas attiecas uz dažādām tabletēm...

Lai veicas:)

Neticīgais.

M Marija_Sharapova 19.09.2012

sastāvs:
Garcinia Cambogia
Guarānas esktrakts
L-karitīna traktāts
Šķiedrvielas
Acai augļu ekstrakts - varbūt tas ir tas pats, kas ''Purpura bacca'' reklāmā ? ..
Hroms

aprasktā šā un šitā un beigu galā - darbojas kā antioksidants, teikšu tā- LV ir pieejams lētāks (nezinu gan cik efektīvs) un atzīts tievētpalīdzošais Chilli Burn aptiekās pa 13-15 Ls..

man joprojām - tikai enerģiju dod
svars tas pats :)
liekas drīz būs jāatzīst, ka būšu cerībā uztiecējusies - naivā :)

bet tā, kā papildus enerģijas deva man nepieciešama pievērsīšos atpakaļ pie kādreiz izlamtotās Vision produkcijas {ne ar mērķi notieviēt, bet gan tieši kā antioksidants, pēc tā manas asinsanalīzes stabilizējās, jo saņēma tūktošās vielas, ko ar pārtiku neuzņēmu tanī laikā .. un jutos tiešām labi - nebija meiga problēmas, smaguma sajūtas organismā utc. http://www.vision.lv/production/catalog/bad/ }

U undine 19.09.2012

Labdien, visiem!
Palasīju šo atsevišķu sastāvdaļu anotācijas internetā. Nesaprotu tad, kāpēc viņš nedarbojas?
Visas esošās sastāvdaļas ir gana labas tieši liekā svara tēmai, un arī - ne lētas. Tādā gadījumā- vai tabletēs iekšā ir tas pats, ko raksta sastāvā?

M Marija_Sharapova 19.09.2012

Acīmredzot būtu jālūdz kādam speciālistam pārbaudīt izpētīt zāļu sastāvu...

N njammy_mummy 19.09.2012

Man arī bija problēmas zaudēt svaru pec bērniņa piedzimšanas, bet es atradu līdzekli, kas tiešām palīdz. Pat mana mamma, kura jau 20 gaddus staigāja ar svaru 97 kg pēc 3 mēnešiem tika līdz 72 kg. iesaku pamēģināt! http://bestofjana.tophealthproductsreview.com/

E elkora 19.09.2012

njammy_mummy, kuru produktu tieši Tu esi lietojusi? Man, atveroties linkam, uzrādās vesels produktu arsenāls...
Vai vari padalīties ar konkrētu adresīti?

E elkora 19.09.2012

Jā, un vai viņi arī sūta uz LV?

B bruunaciite 20.09.2012

Paldies Dievam, ka uzgāju šo sūdzību lapu, citādi jau rīt pieļautu muļķīgo kļūdu. Pirmais jau, kas mani apturēja jeb aizkavēja domas par produkta iegādi bija, ka sākumā piedāvātā cena bija 27 LVL, uz kuras jau es uzķēros un veicu it kā pasūtījumu, tad vakarā ieejot tajā pašā lapā man jau piedāvāja pa 19 LVL. Vēlāk es saņēmu e-pastā "paldies par pasūtījumu, tā kā mēs nevarējām ar jums telefoniski sazināties, tad sūtījums tiks jums piegādāts divu dienu laikā". Uz ko es atbildēju, ka mans telefons darbojas 24 h diennaktī bez jebkādām zonas problēmām. Nevajadzētu būt problēmām ar mani sazināties telefoniski. Teicu, ka lai nesūta, ja nevar piedāvāt cenu 19 LVL. Protams atbildi vairs neesmu saņēmusi uz e-pastu. Bet man atnāca sms, ka rīt kurjers piegādās paciņu, iepriekš ar mani sazinoties. Un kad vēl ieraudzīju, kad weight loss mājas lapā mans skeptiskai komentārs ir izdzēsts, tad nu sāku iedziļināties, ka te nu laikam ir tikai tīra krāpšana. hjuuuu paldies jums visiem .. šodien jau spēru pirmo prātīgo soli pretī novājēšanai, aizgāju uz ūdens airobiku :D lai visiem jums izdodās cīņa ar pašapziņu un lieko svaru ;)

A anita eglīte 21.09.2012

Ak, kungs, es, lētticīgā pasūtīju...Kas notiks, ja pasūtījumu neņemšu...rokas, kājas izlauzīs, bet mutē sabērs...smejos :))...samaksājusi jau vēl neesmu!

J Jolantina 21.09.2012

Paldies visiem par komentāriem, es arī gandrīz uzķēros uz šo afēru!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes